Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁAGAM, zobaczcie mój plan diety, czy ma szansę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na diecie od 11 dni, spadło 1,6 kg. Moim celem jest schudnąć jeszcze 8, jem obecnie w granicach 1200-1400 kcal, bez słodyczy, makaronów, białego pieczywa, słodzonych napojów itp. Biegam po 40 min (z czasem zwiększę) przez 2 dni, potem 1 przerwy. W zasadzie jem wszystko, oprócz wymienionych produktów, jak bardzo mam chęć na słodkie, to jem między posiłkami jagobellę light (90kcal), do tej pory zdarzyło mi się to 2 razy. Jem w miarę regularnie, co 3 h. Nie mam nadwagi, ale chcę czuć się lepiej ze sobą. moim celem jest 58 kg, przy 177 cm, zawsze tyle ważyłam, ale niestety przybrało mi się po tabletkach antykoncepcyjnych. Czy przy takiej diecie mam szansę schudnąć w 3 miesiące to 8 kg (do sierpnia)?

Gość gość
poniewazasz prawidłowa wagę z tendencja do niedowagi, twoj organizm broni sie pzred chudniecie. Chyba,ze sie zaczniesz głodzic, ale to sie odbije na twoi zdrowiu a i jojo murowane. Daj spokoj, I nie pij jogobelli light bo to niezdrowe swinstwo ( jak i inne light.

Gość gość
w jogobelli jest syrop glukozowo -fruktozowy nie wiem czy wiesz ale on powoduje odkładanie sie tłuszczu po nim oraz napady głodu . Jeśli masz ochotę na słodkie to w diecie dodaj sobie więcej tłuszczu a ujmij węglowodanów i powinno pomóc.