Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfrty

facet się mnie wstydzi

Polecane posty

Gość hgfrty

Nie miałam pracy popnad pół roku, mam skończone studia ale szukałam już chyba w każdym miejscu w mieście i nic, w końcu znalazłam pracę w hotelu jak sprzątaczka,po prostu sprzątam pokoje. Ostatnio byłam na weselu z facetem i jego znajomi i rodzina zaczęli się pytać czy udało mi się coś znaleźc a mój facet się wyrwał i powiedział że znalazłam prace na recepcji w hotelu. Dziwnie się poczułam bo wiem że się wstydził powiedzieć co naprawdę robię.

Gość gość
Raczej na boku mu powiedz żeby tego nie robił.

Gość hgfrty
jak się wstydzi to niech mówi że w recepcji, skoro to takie wstydliwe.

Gość Dziwne nie jest
Żadna praca nie hańbi,lecz nie każda zaszczyt przynosi.Po co każdemu mówić jaką wykonujesz pracę? Ważne że pracujesz i nie musisz nikomu spowiadać się.Ludzie są podli, zaczną się komentarze - dlatego mnie nie dziwi że facet tak się zachował.Nie radzę prostować, może zmienisz swoje stanowisko na recepcjonistkę, zwłaszcza że masz ukończone studia. Bardzo Ci tego życzę.

Gość jhjhjkhgghgh
on sie nie wstydzi, ale po co ma każdy wiedzieć, że sprzątasz? ja też bym się nie przyznawała do tego.

Gość gość
to jedna z opcji druga jest taka ze zna swoich znajomych i rodzine lepiej od ciebie i wie ze dalby im pozywke na zer na nastepne 3 lata

Gość gość
dziwne nie jest, ja bym się z laską nie związał która myje osrane sracze

Gość jhjhjkhgghgh
dziwne nie jest, ja bym się z laską nie związał która myje osrane sracze xxx twoja matka też musi posprzatać kibel po tobie jak się wys\rasz, odrażający chamie i prostaku

Gość gość
nie ma co się wstydzić mówić jak jest

Gość gość
ktoś kto sprząta osrane sracze jest bez ambicji i na nic innego go nie stać, a o czym z taką porozmawiać ? o płynach i ścierkach ?

Gość gość
Ważne jakim jesteś człowiekiem, nie gdzie pracujesz i co robisz. Porządny człowiek nie będzie Cię lekceważyć, tylko takie g***o jak tutaj niektórzy.Sam pewnie z ledwością ma podstawówkę, albo i nie takie barachło i ubliża innym.

Gość jhjhjkhgghgh
ktoś kto sprząta osrane sracze jest bez ambicji i na nic innego go nie stać, a o czym z taką porozmawiać ? o płynach i ścierkach ? xxx czyli twoja matka też jest takim zerem bez ambicji skoro musi twoje gó\wna sprzątać gdy się wys\rasz i zostawisz oszczaną deskę ? obleśny prostaku, przecież ty też s\rasz i zanieczyszczasz świat swoim gó\wnem, więc ktoś te twoje gó\wna sprzątać musi. Tak samo jak zdechniesz i ktoś twoje ście\\rwo będzie musiał posprzątać. Gdyby nie było sprzątaczek, to wszędzie by się walały twoje gó\wna, więc takie panie też są potrzebne na świecie, śmieciu

Gość uiuyjhjh
claude speed widocznie twoje gó\wna tak śmierdzą, że mogłyby zabić twoją matkę starą rurę, więc dobrze że sam po sobie sprzątasz martwiąc się o swoją mamusię, no bo kto by cię onanisto po\rnofilu utrzymywał, gdyby twoja matka zdechła ze smrodu?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhh54
to nie wstyd. Lepiej być sprztaczka niż siedzieć na tylku. twój facet.....hmmm nieskomentuje. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u siebie

Gość gość
ja bym wolała siedziec na tyłku niż sprzątać ale kto co lubi. mi to obojętne czy ktoś sprząta czy siedzi za biurkiem, wazne żeby był dobrym człowiekiem.

Gość gość
każdy jest człowiekiem... czy to ważne co robi? wole sprzataczke o dobrym sercu niż wyszczekana kobiete zza biurka...

Gość hgfrty
Potrzebuję pieniędzy, wolę sprzątać i zarabiać jakieś grosze niż nie robić nic. Szukałam pół roku pracy, nigdzie jej nie znalazłam więc wzięłam co było, to nie szczyt moich ambicji i wiem że mój facet nie ma być z czego dumny ale na razie nie mam okazji na inną pracę :O

Gość gość
Nie przejmuj sie. Ja tez sprzątam. Co prawda za granica, ale jednak. Tez nie marzyłam o takiej pracy. Ale jeśli nie ma sie wyboru, to trzeba w taki sposób zarabiać na chleb. Ja rownież nie jestem z tego dumna. Czasem trzeba brać co jest. Szukaj nadal innej pracy. Życzę powodzenia.

Gość gość
to moze pomysl o jakiejs szkole policealnej zeby sie doksztalcic? Sa rozne kierunki, moze znajdziesz cos dla siebie. Zerknij na http://www.dental.szczecin.pl/kierunki Mysle, ze jak bedziesz miala wyuczony zawod bedzie ci latwiej

Gość gość
No i co w tym złego, po co komu to do wiadomości, żeby o Tobie gadali? Powinnaś się cieszyć że dzięki facetowi wyszłaś z twarzą

Gość gość
Ci od liceum z sopotu i dental szczecina spamują po całym forum.

Gość gość
Hmmm Może być tak, że zna swoją rodzinę i wie, że mieliby z tego pożywkę