Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzzkaa

POPĘD SEKSUALNY W CIĄŻY.

Polecane posty

Gość Zuzzkaa

Jaki jest u Was? Przed ciążą miałam raczej niewielki, kochaliśmy się z mężem 4-5razy w mies.i z powodzeniem nam to starczało. Za to teraz , 22 tc. to mogłabym codziennie! Aż jest to męczące bo ciągle o tym myślę a niestety mój ślubny nie jest w stanie tak często:-( Mam nadzieję że po urodzeniu to minie.....miałyście może podobnie? Dodam, że mam 28 lat i jest to nasza pierwsza ciąża. Pozdrawiam wszystkie serdecznie!:-)

Gość gość
Ja też mam wysokie libido w ciąży. Niestety od 30 tyg. dostałam zakaz współżycia ze względu na skracającą się szyjkę i jedyne co robię, to zadowalam męża masażami erotycznymi i seksem oralnym. Mam ochotę kochać się 3 razy dziennie, no ale co robić. Też mam 28 lat i też to moja pierwsza ciąża.

Gość Zuzzkaa
A jak moja droga było z tym u Ciebie przed ciążą?

Gość gość
Zazdroszczę u mnie jest odwrotnie, mężowi cały czas się chce a mi wcale...

Gość Zuzzkaa
Oj. Chyba bym wolała tak jak u Ciebie...

Gość gość
Ja mam 3 dzieci. W kazdej ciazy w pierwszym trymestrze mega poped, codziennie a nawet Kilka razy dziennie mi sie chcialo. Potem troche mniej. PO ciazy za to wcale przez Kilka pierwszych miesiecy hehe

Gość Zuzzkaa
To pocieszające co piszesz, bo gdyby to się nie zmieniło to chyba bym zamęczyła tego mojego biednego mężulka!;-)

Gość Mattinek
U mnie odwrotnie. Ja mam większą ochotę a żlona prawie wcale...:-( Ale przed ciążą było super! I mam taką nadzieję,że to jeszvze wróci.

Gość gość
u mnie w ciąży niemal zero ochoty...za to po ciąży, jak przestałam karmić, to wulkan ochoty :D, mąż tak samo, jest super pod tym względem, lepiej niż przed ciążą ;)

Gość olkaa25
Ja też mam spore potrzeby a mąż za granicą w pracy...:-( Pozostaje mi masturbacja...Wam też się zdarza zaspokajać się samej?...bo mam wyrzuty:-(

Gość gość
U mnie w ciąży ochota na baraszki też jakby większa...;-)

Gość gość
A ja to całkiem zimna jestem:-( Ogólnie mogę żyć bez seksu a w ciąży to już wogóle mnie odrzucało na samą myśl o nim...

Gość gość
A mi sie tam zawsze chce.

Gość gość
u mnie przed ciaza seks był Srednio 4 razy w tygodniu, dla mnie to bylo ok a mąż mógl więcej. w ciąży dostawalam szału- mogliśmy sie kochać 2-3razy dziennie aż mnie wszystko bolało.:p po porodzie cała ochota uleciala urodzilam ponad rok temu i jak do tej pory ochota na seks prawie zerowa.