Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się podoba ta sukienka

Polecane posty

Gość gość

Witam, nie bawem będe musiała uszyć sukienke do ślubu, chciałam aby była bardzo zwiewną letnią sukienką ślubną. Dużo wcześniej przeglądałam modele różnych sukienek i nic mi nie wpadło w oko, ale po głowie chodziły mi pomysły jak moja kreacja powinna wygladać, więc przeszukałam net w szerz i w zdłuż i połaczyłam przez painta modele sukienek które wpadły mi w oko i wyszło coś takiego. Materiałem użytym do sukienki będzie szyfon. Proszę o opinie. Wygląd nie jest perfekcyjny bo obróbka była w paincie , ale całość i moja fantazja została ukazana na tym zdjęciu. A oto link: http://zapodaj.net/cd40619c36067.jpg.html

Gość gość
Nie podoba misie

Gość 07 nie zgłaszaj się
piękna

Gość gość
kaśka, a zdradziłaś darka tylko raz czy już więcej się zdarzyło? mówiłaś mu o zdradzie?

Gość gość
Ladna , dol super

Gość uiuyjhjh
bardzo ladna, ramiona zakryte, bardzo mi sie nie podobają takie sukienki z odkrytymi ramionami, ta ma sliczną koronkę na ramionach, jest OK, zazdroszcze ci ;)

Skromnie i z klasą choć...mała dygresja.Osobiście wolałabym by rozszerzała się już od talii,nie lubię zbytnio fasonu z obniżonym stanem Podejrzewam jednak że wszystko zależy od sylwetki.

Gość gość
ja bym te rękawki i góry troszkę krótsze zrobiła

Gość papież dzieciorób
mi się podoba, poza tym jest skromna i ma ładną koronkę

Gość gość
Za skromna

Gość gość
Właśnie mi chodziło, aby była skromna, żeby goście weselni nie dyskutowali tylko i wyłącznie o tym jaką miałam kieckę na własnym ,ślubie. Sukienka ma tylko podkreslić moje atuty i urodę to wszystko

Gość gość
góra jest ok, dół gorszy

Gość gość
Góra - jak od sukienki na codzień Dół - tragedia

Gość gość
Właśnie nie chciałam sukni na kole, bo to przytłacza kobiete , jeszcze w upalny dzień, wszystkie koleżanki bardzo były zawiedzione, a ten dół ma być lekko rozłożysty, zdjęcie było wzięte z jakieś kobietki która tańczyła dlatego jest to tak ujęte.

Gość gość
Czemu ta modelka ma taką dłuuuugą talię i zupełny brak bioder ? Sukienka taka sobie .Nie ma ałł..

Gość gość
jak będzie gorąco to się będziesz gotować w plastikowej sukience, ta na zdjęciu w miarę wygląda, ale przecież nie będzie odstawać, tylko wisieć, więc takiego efektu nie będzie i jak się przypatrzeć to wygląda tandetnie, może przez tę koronkę, szukaj dalej chociaż ona ma się Tobie podobać i Ty masz się w niej dobrze czuć, więc...

Gość gość
Ta góra nie pasuje do takiego dołu,widać,że to zlepek 2 sukienek.

Gość gość
No fakt tandetna jest

Gość gość
to może naprawdę ładnie wyglądać:)

Gość gość
W remizie.

Gość gość
Mi się sukienka bardzo podoba oprócz tej niby falbany na samym przodzie. Kojarzy mi się z firanką obszytą lamówką. Góra jest śliczna, nie za dużo koronki i nie za mało. Dół jak najbardziej pasuje minus ta "falbanka". A tak ogólnie mówiąc, sama widzisz że wszystkim nie dogodzisz. To jest Twój dzień i nawet w szortach możesz pójść. Grunt żeby dla Ciebie miało znaczenie. Powodzenia i gratulacje na drodze życia we dwoje :-)

Gość gość
Góra wygląda jak bluzka z H&M. Elegancja, dziewczyno, elegancja, to jest ślub.

Gość gość
Cudowna. Właśnie takie mi się podobają. Proste aczkolwiek ładne:-D 20000000/10;-) pozdrawiam:-P

Gość gość
hej, to mam pomysł, jak komus sie NIE podoba to podsyłajcie linki tych sukienek , które wg was sie podobaja, moze swoja jeszcze pozmieniam w jakis sposób, cos dodam, w końcu ma być szyta przez krawcową :D

Gość gość
hej, to mam pomysł, jak komus sie NIE podoba to podsyłajcie linki tych sukienek , które wg was sie podobaja, moze swoja jeszcze pozmieniam w jakis sposób, cos dodam, w końcu ma być szyta przez krawcową :D