Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nitka123

Bardzo rodzinne święta vs, chłopak

Polecane posty

Gość Nitka123

Witajcie, mam pewien problem i nie bardzo wiem jak go rozgryźć. Mianowicie, święta u mnie w domu są bardzo tradycyjne, zjeżdża się różna rodzina itd. Również na tą Wielkanoc przyjeżdża mój chłopak ze studiów (20 lat), z którym planujemy wspólną przyszłość. Nie będzie zbyt długo, więc chcielibyśmy spędzić trochę czasu razem, ale wiem że podejście moich rodziców może to uniemożliwić, bo nie wyobrażają sobie np jechać gdzieś w Wielki Piątek, czy Sobotę, gdy trzeba tu pracować, pomagać, a w ogóle iść do kościoła i nie byłoby mnie pół dnia. Nie żebym była jedyna, rąk do pomocy będzie dużo, a ja nie spędziłabym u chłopaka całego dnia, chciałabym się chociaż przywitać. Jego rodzice są bardziej liberalni, dlatego irytuje go sytuacja w mojej rodzinie, nie rozumie że nie mam zbyt wielkiego wpływu, bo wciąż mieszkam z rodzicami. Uważa że to chore i już nieraz były sprzeczki z tego powodu. Chciałabym jakoś przekonać rodziców, bo też uważam że na parę godzin nie szkodzi się wyrwać do kogoś z kim się widzi raz na miesiąc. I moje pytanie, jakich argumentów użyć, żeby nie wywołać awantury? Już głupieję :( Proszę, poradźcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować