Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię moje mikroskopijne cycki i szerokie biodra

Polecane posty

Gość gość

Mam rozmiar biustu 65 B - małe C. Mimo to są naprawdę śliczne. Takie wystające, lekko zadarte do góry, jędrne. W biodrach mam 92 cm i z 62 cm w talii mam seksowne wcięcie a nie powód do kompleksów:) Dziewczyny, także głowa do góry. Jeśli my pokochamy nasze ciało to zrobią to również faceci. Miałam wielu NAPRAWDĘ przystojnych Chłopaków i każdemu się podobałam mimo świadomości, że inna przy moich wymiarach wpadła by w kompleksy:)

Gość 07 nie zgłaszaj się
a gdzie fota??

Gość zapent
pokaż co tam masz a będę rwał jak Reksio szynkę, jak komornik wyrwę klamkę do Twojej bramy

Gość gość
A po co mam wstawiac zdjęcia:) Nie widzę sensu żeby rozbierac się przed społecznością kafeterii. Pewnie by Wam się nie spodobało i tak:P

Gość gość
pewnie ratuje cie ładna twarz

Gość 07 nie zgłaszaj się
nitz z tego nie czaje jak mam obadac temat jak nitz nie widze:-o

Gość gość
Odpowiedź dla Pana z nickiem 07cośtam: NIe będę wstawiała swoich roznegliżowanych zdjęc do internetu. Jeszcze na głowę nie upadłam:) Temat załozyłam ot tak dla luźnego podzielenia się moim spostrzeżeniem a nie żeby zostac komplementowaną albo zjechaną. Pozdrawiam:) P.S. Zanim zaczniecie mnie wyzywac od spaślaków to odpowiem, że taka już moja budowa, że mam szerokie biodra. Jestem wysportowana, ważę 53 kg przy wzroście 166cm więc BMI mam w idealnie w normie.

Gość 07 nie zgłaszaj się
ktos cos z tego klei? bo ja nitz, nitz nie widac to co tu pisac? ja napisze ze mam 50 cm w bicku i 20 cm foojarke i tzo?:-o

Gość gość
Ale tu nie chodzi o Twoja ocenę bo gusta są i tak rózne a o to że dziewczyna chciała pokazac, że warto siebie akceptowac taka jaka sie jest:)

Gość 07 nie zgłaszaj się
aha

Gość gość
To super, ale przydałoby ci się więcej tam na górze, dla utrzymania proporcji.