Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace kelly

Czy ta sukienka nadaje się na wesele?

Polecane posty

Gość gość
Ta jasna sukienka wyglada jak kołderka :D Ani kolor ani styl u nas na to mówią SZMATKES :D

Gość gość
to jest chyba prowokacja, nie wierze ze ktos chce w tak krótkiej kiecce iść na wesele :OOOO

Gość grace kelly
Pisałam przecież, że nie mam tak długich nóg jak modelka na zdjęciu (mam 164 cm), więc sukienka sięga mi do połowy uda...

Gość gość
Kobieto to nie jest sukienka na wesele! Powiedziało Ci to już kilka osób więc sobie ją daruj

Gość grace kelly
Czy w takim razie na wesele powinnam ubrać kolorowe tafty i woalki, jakie nosiło się 10 lat temu na studniówkach?

Gość gość
Na wesele na początku lata najlepiej pasuje coś po części eleganckiego, po części zwiewnego, coś we wzory albo w kolorze. Chociaż patrząc na wesela realnie, zasadą która króluje raczej jest brak gustu, więc ta kieca tenisitki pewnie się spisze.

Gość gość
Nie popadaj w skrajności, ale ubranie białej lub jasno kremowej kiecki na wesele, kiedy nie zna się panny młodej jest bezczelne. Ponadto kiecka jest ładna ale mało elegancka

po pierwsze w bieli raczej nie powinno się iść na wesele ten kolor jest zarezerwowany dla panny młodej a poza tym sukienka bez wyrazy chyba,że by ją jakoś podrasować dodatkami ale i tak na wesele odradzam

Gość gość
wydaje mi się ze tak, ale molgabys ja czysm przyozdobic, bo jest troszke mdlo jaki as torebka i dodatki w żywych kolorach, ja ostatnio dokupowalam sobie (tez do sukienki) bizuterie i torebke w http://evita.com.pl/ mają tam mnóstwo dodatków , a ceny wydają się być bardzo przystępne. :)

no raczej nie pasuje na wesele :) ta sukienka :) hehe ale zalezy kto jaki ma gust

Gość Krm88
Jeśli szukacie sukienek na wesele to wejdźcie na stronę www.lejdi-sklep.pl Jak dla mnie duży wybór, w wielu fajnych fasonach i kolorach.