Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie swóją pierwsza masturbacje.i pierwszy seks

Gość gość
moge ci opowiedziec podaj koma :P

Gość gość
Nie nie lepiej tu

Miałem z 12lat o ile nie mniej ciekawił mnie seks i na czym to polega. Przeglądałem świerszczyki taty przy dłuższym oglądaniu potrafił mi stanąć. Nagle wydedukowałem że chodzi o ocieranie wiec postanowiłem przekonać się jak to jest. pocierałem penisa bawiłem się napletkiem aż trysnąłem było to bardzo mocne doznanie. Lecz kiedy indziej miałem mocniejsze. Pierwszy seks z nowo poznaną dziewczyną bardzo atrakcyjną i doświadczoną. Byłem mega zestresowany oraz zmęczony nie staną mi, erekcja była bardzo słaba. Czujem się bardzo niekomfortowo oraz nieciekawie...

Gość gość
Fredka marszczę od bardzo dawna, może od 9-10 roku życia. Zacząłem podczas kąpieli w wannie. W wieku nastoletnim robiłem to czasami niemal codziennie, czasami nawet 2-3 razy dziennie. Pierwszy stosunek był trochę stresujący, bo partnerka również miała swój pierwszy raz i bardzo ją bolało, ponieważ małego to ja nie mam. Ale potem się oboje rozkręciliśmy i teraz świntuszymy na przeróżne sposoby ;)

Gość gość
Fredka marszczę od bardzo dawna, może od 9-10 roku życia. Zacząłem podczas kąpieli w wannie. W wieku nastoletnim robiłem to czasami niemal codziennie, czasami nawet 2-3 razy dziennie. Pierwszy stosunek w wieku 22 lat był trochę stresujący, bo partnerka również miała swój pierwszy raz i bardzo ją bolało, ponieważ małego to ja nie mam. Ale potem się oboje rozkręciliśmy i teraz świntuszymy na przeróżne sposoby