Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość EWAWroclove

jak rozstac się z facetem?

Polecane posty

Gość EWAWroclove

Witam kobietki. Mam problem, zacznę odrazu od sedna sprawy. Jestem z facetem 3 lata, mamy roczne dziecko, mieszkamy za granicą u moich rodziców w jednym pokoju.. Wszystko było ok, do czasu aż poznałam swojego faceta na wylot. Nie mamy wspólnych tematów, ja mam marzenia i mówię o tym otwarcie, chciałabym mieć swój własny kącik, na co On tylko przytakuje. Obecnie nie ma pracy (a ma możliwość ją mieć, gdyby znał jezyk) języka tez sie nie uczy. Siedzi całymi dniami przy komputerze. Ale to ujdzie. Najgorsze jest to, ze ja nie mogę z Nim porozmawiać, bo zaraz jest awantura, jest cholernie uparty i jest święcie przekonany ze ma ZAWSZE RACJE. ostatnio, bardzo poniżył moją mame. Gdy zaczełam z Nim rozmawiać, odpowiedział " ja nic k***a nie zrobiłem" i to są takie gadki non stop. Nawet jak coś robi źle, On tego NIE WIDZI i wciąż upiera się przy tym, że on jest świety i nic nie zrobił. Nie ma szacunku do moich rodziców, do moich znajomych, do mnie.. a ja wciąż go kocham, co robić? :(((( prosze o pomoc :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować