Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice6996

leki uspokajajace rozluzniajace i rozweselajace

Polecane posty

Gość alice6996

Czy znacie jakies dobre leki lub inne srodki polepszajace samopoczucie ktore wyprowadzaja z dala od problemow? W miare szybko i tanio

Gość gość
Szybko to jedynie xanax na receptę ale on działa tylko 3 godziny i pózniej znów trzeba brać by czuć sie rozluznionym i spokojnym i działa tez silnie na sennie ... I nie rozwesela i uzależnia jak cholera ale polecam antydepresyjny lek ssri nexpram lub jego odpowiedniki tez na receptę i z początku brania boli głowa i możesz sie czuć gorzej ale to normalne bo lek zaczyna działać pomału po 2-4 tygodni nie myślisz tak o problemach, czujesz sie spokojna wyluzowana wesoła poprawia sie samopoczucie i masz energię do życia wiem bo sama biorę na depresję;)) nie płacze już bo nie czuje potrzeby jestem spokojna i czuje sie tak normalnie jak nigdy tzn sobą ;)

Gość alice6996
Ludzie doradzcie

Gość alice6996
Dziekuje. A drogi tenn leki? I ile tabletek. Pewnie czegos naprawde dobrego bez recepty nie znajde...

Gość gość
mam w domu leki morfino podobne , kiedyś jedną zażyłam to tak mnie ścieło, że gadałam do swoich palców u nóg, bo się na mnie gapiły.

Gość alice6996
ten morfino na recepte?

Gość gość
na receptę, mi zostało po chorej osobie i widzę że mają branie przez takich głupków jak ty .

Gość alice6996
A zna ktos cos taniego do sporzadzenia w domu na uspokojenie co sie dobrze sprawdza. Tylko prosze nie pisac o marihuanie.

Gość gość
relanium :classic_cool:

Gość alice6996
Relannium slabe...

Gość gość
no nie wiem ja po relanium mialam odjazd :classic_cool: dzwonilam po ludziach a nic nie pamietam :classic_cool:

Gość gość
dziurawiec pij albo yerbe

Gość gość
a na h*j ci te leki ?

Gość alice6996
Tez slabe... Potrzebuje czegos z mocna korba

Gość gość
nie wiem raz dostalam relanium to :classic_cool: tabletke i bawilam sie, ze hej dlatego jak pilegniarka przyszla ze strzykawka i mowi ze ma R domiesniowo dla mnie zebym sobie pospala to ja jej zaby sama se wziela i miala dyzur z glowy :classic_cool: nigdy wiecej :classic_cool:

Gość gość
Kiedys mi w szpitalu dali hydroksyzynę . Tak mnie ten lek" uśpił "że prawie przez okno wyszłam .Nieprawdopodobne jak lek moze glupio zadziałać .

Gość gość
ja hydroksyzyne co wieczór biorę, po tym się spi tylko

Gość gość
No ciekawe rzeczy :) a ten lek tez na recepte?

Gość gość
porąbało was? laska chce się lepiej poczuć wy jej psychotropy polecacie? autorko - zjedz sobie czekoladę, jest bez recepty w każdym sklepie, a leki sobie odpuść. Po pierwsze nikt ci nie zapisze antydepresantów tak sobie, żeby ci poprawić humor, a po drugie to trzeba je brać regularnie przez kilka, kilkanaście miesięcy, a czasem już do końca życia.

Gość gość
najbardziej dostępny jest alkohol

Gość gość
AntyDepresant to nie psychotrop!!!!! A te co mówią ze tak to główni sie znają na działaniu tego leku i nigdy nie brali . Czekolada i dziurawiec to natomiast o Kant d**y rozbić bo główni daje ! jeśli twoje samopoczucie jest złe zależy tez czy samo od siebie czy jakiś konkretny powód to idź do lekarza powiedz o objawach bo być może masz depresję i wtedy przepisze ci lek i będzie lepiej. Bez recepty nic nie zdzialasz bo takie sposoby jak melisa czekolada są słabe jedynie narkotyki ale tego wogole nie polecam, stanowczo odradzam bo możesz nimi pogorszyć stan psychiczny i nasilic złe samopoczucie i nabawic sie lęków . Wiec tak jak mówię albo alkohol albo wizyta u lekarza psychiatry i lek ;)

Gość gość
AntyDepresant to nie psychotrop!!!!! A te co mówią ze tak to główni sie znają na działaniu tego leku i nigdy nie brali . Czekolada i dziurawiec to natomiast o Kant d**y rozbić bo główni daje ! jeśli twoje samopoczucie jest złe zależy tez czy samo od siebie czy jakiś konkretny powód to idź do lekarza powiedz o objawach bo być może masz depresję i wtedy przepisze ci lek i będzie lepiej. Bez recepty nic nie zdzialasz bo takie sposoby jak melisa czekolada są słabe jedynie narkotyki ale tego wogole nie polecam, stanowczo odradzam bo możesz nimi pogorszyć stan psychiczny i nasilic złe samopoczucie i nabawic sie lęków . Wiec tak jak mówię albo alkohol albo wizyta u lekarza psychiatry i lek ;)

Gość PakiecikZstu
Dlaczego zaznaczyłaś żeby nie pisać o ganji :) ? Przecież to najlepszy patent na poprawę humoru, a w dodatku naturalny. Tylko troche łeb dziurawi jak sie smaży dzień w dzień. Ale to niewielka cena za poprawę humoru. Polecam też wyjść do ludzi, którzy Cie nie dołują i potrafią się uśmiechać.

Gość gość
Drogi gościu - antydepresanty to SA leki psychotropowe. Doskonale znam ich działanie. Depresja natomiast to ciężka choroba i nie polega na tym, że człowiek ma gorsze samopoczucie i chce uciec od problemów, jak autorka tematu.

Gość gość
Dziurawiec bardzo pomocny,sa dni ze nic kompletnie nie chce mi robic,wypijesz szklanke i mozna gory przenosic

Gość gość
g****o prawda...

Gość gość
Masz coś z głową? Czy mi się wydaje??

Kalms, ziolowy, wycisza, nie ogłupia i nie uzaleznia. Mozna w aptece kupic listek 20szt. ,dzis nawet kupilam listek za 5,60zl. Mozna po nim jezdzic autem, po 1 tabletce. 2,3 tabletki na noc.

Gość gość
Melisa ,kozlek,chmiel