Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam aborcję, jestem morderczynią

Polecane posty

Gość gość

Zabiłam swoje dziecko, minęło 13 miesięcy i jest coraz trudniej. Nigdy sobie tego nie wybaczę.

Gość gość
twoja c**a twój problem.

Gość gość
Nie dramatyzuj, dokonałas po prostu wyboru najlepszego dla siebie. Przestan sie zadręczac.

Gość gość
No i co w zwiazku z tym ? Litosci oczekujesz ,wspolczucia?

Gość gość
Też kiedyś o tym tak myślałam. Zawsze byłam za aborcją, ale kiedy czułam jak moje dziecko umiera, zrozumiałam, że to była najgorsza decyzja w moim życiu

Gość gość
Nie chciałaś, więc nie masz. Jesteś mądrą kobietą. Szkoda, że nie ma więcej takich.

Wyboru najlepszego dla siebie?A dla dziecka? Cieszę się , że aborcja jest w tym kraju zakazana, bo większość młodych kobiet stosowałoby ją zamiast antykoncepcji. Jeśli kobieta nie może sobie pozwolić na ciążę powinna się zabezpieczać po zęby.I wymagać zabezpieczenia od partnera.

Gość gość
nie wiem czego oczekuję, może kogoś kto czuje się tak jak ja i będzie mógł ze mną porozmawiać

Gość gość
Autorko pros Boga o wybaczenie i idz do spowiedzi jak najszybciej , nie nos tego ciezaru grzechu smiertelnego i wiecznego potepienia na sobie , bo nie wiesz kiedy umrzesz . Niedlugo Chrystus powroci , wiec przygotuj sie na jego przyscie , oczysc swoja dusze . Czytaj objawienia dane nam z Nieba na Koniec Czasow dla prorokini konca czasow ,ktore sa na bierzaco tlumaczone i publikwane na stornie paruzja info pl oraz ostrzezenie net .

Gość gość
idz do spowiedzi jak najszybciej , nie nos tego ciezaru grzechu smiertelnego i wiecznego potepienia na sobie , bo nie wiesz kiedy umrzesz . Niedlugo Chrystus powroci , wiec przygotuj sie na jego przyscie , oczysc swoja dusze . xxx patrzcie jakie to u katolików proste! wyspowiadać sie i już się nazywa, że ni nie było!

Gość gość
No widzisz sama -takie wlasnie to proste , a nikt z tego nie chce skorzystac . Ludzie korzystajcie z Milosierdzia Bozego poki jest czas , Bog wam chce przebaczyc tylko o to poproscie i czyncie pokute .

Gość gość
01:27:44 Katolicy to świnię :)

Gość gość
Autorko, pocieszenia szukasz w złym miejscu, tu zagorzali katolicy cie oplują, odsadzą od czci i wiary, i nie wykaza krztyny miłosierdzia, które sami propagują. Po prostu pogadaj z kimś komu ufasz. Na pewno podjelas dobrą decyzję, i na pewno nie była ona pochopna. Nie drecz się i tak juz dużo przeszlas.

Gość gość
Tak, jasne opowiesz księdzu i nagle wielka ulga i problem się rozwiąże. Magia wręcz.

Gość gość
A objawienia z Nieba dane nam na Koniec Czasow , w ktorych wlasnie zyjemy i nasze pokolenie juz niebawem bedzie swiadkiem Powtornego przyjscia Chrystusa , dane sa nie tylko katolikom , Bog pragnie zbawic kazda dusze , dlatego dal te Ksiege Prawdy , aby ludzie sie nawracali .Paruzja info pl lub ostrzezenie net .

Gość gość
ja mam głęboko w poważaniu waszego boga, cierpię ale nie z powodu jakiegoś bożka, tylko z powodu mojego dziecka. Tu nie chodzi o jakąś zmyśloną istotę, tylko o prawdziwe stworzenie.

Gość gość
Czy ja ja oplulam lub potepilam ? Nie ! Ja przychodze by glosic jej Milosierdzie Boze , bo tylko nawracajac sie i proszac Boga o przebaczenie moze kiedys zaznac spokoju ducha , bez Boga sobie nie poradzi .

Gość gość
Kochana nie drecz się i nie słuchaj katolicki, może idź do terapeuty po tonzeby pogadac z kimś neutralnym.

Gość gość
:classic_cool: AVE :classic_cool: SATAN :classic_cool:

Gość gość
Gościu z 01:33 rozmawiałam z kimś zaufanym i to nie pomogło. Decyzja była pochopna, kierowana tylko opinią partnera, którego nie obchodziło dziecko, ani ja. Ja byłam w szoku, zrobił co chciał,a ja przystałam na wszystko, bo nie miałam nikogo innego

Gość gość
nie wiem co powiedzieć idz do kościoła na pielgrzymke cokolwiek co ci pomoże

Gość gość
A myslisz ze skad sie biora wyrzuty sumienia ? To Bog przez Ciebie przemawia .

Gość gość
tak w większym stopniu winna faceta - on powinnien wziąść odpowiedzialność za życię poczęte. On od tego jest by chronić rodzinnę. A facet na ciebie naciskał. Byłaś załamana zdołowana, nie miałaś wsparcia.

Dziewczyno - musisz znaleźć siłę w sobie.Ty dla samej siebie powinnaś być najwyższą wartością.Miałam dokładnie tą samą sytuację - facet bardzo nalegał na aborcję.Złote góry obiecywał. Byłam mądrzejsza od Ciebie, zresztą miałam tą luksusową sytuację , że mogłam sobie pozwolić na dziecko.Nie żałuję tej decyzji.Syn to moje największe szczęście. Do momentu , kiedy zostałam matką byłam liberalnie nastawiona do aborcji.Teraz jestem jej zaprzysięgłym wrogiem.Nikt nie ma prawa decydować o tym czy ktoś będzie żył czy nie.Podziwiam kobiety , które nie chcąc mieć dzieci poddają się sterylizacji. Prawdę mówiąc najbardziej nie rozumiem kobiet, które mając dzieci decydują się na aborcję.Nie są wcale lepsze od tych pań kiszących dzieci w beczkach czy zakopujacych w ogródku. Poszukaj dobrego, mądrego psychologa.Nie zadręczaj się, każdy popełnia błędy.Byle ich nie powtarzać...

Gość gość
idz do kościoła w sobie siły nie znajdziesz terapeuta zmarnuje twoja kase

Gość Żigolak
Nikogo nie zabiłaś. Embrion to jeszcze nie płód. Ktos kto powinien siebie winić to winowajca całej sytuacji, ale po katolicku ograniczył się tylko do spłodzenia. Zostałaś sama w ciężkiej sytuacji, innego wyboru nie miałaś. Jest to na pewno trauma. A tak na marginesie, znajoma żony znana Pani Ginekolog mająca swój gabinet opowiadała, że najczęstrze jej klientki to były (są) te znane z obrony życia poczętego. Ale mylił by się kto by powiedziła, że się naprawiły i nawróciły. One były dalej aktywne jak obrończynie i przed i po, i wizyty składały nawet parokrotnie. Tak że nie daj się zaszczuć i zatruć swojego zycia katolickim bełkotem i jadem. Bo to nie są katolicy. Jak w powiedzeniu o głośno ryczącej krowie. Trzymaj się i głowa do góry a życie uśmiechnie się do Ciebie ponownie bo kocha ludzi optymistycznie nastawionych.

Gość gość
"Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. Albowiem jarzmo moje jest słodkie, a moje brzemię lekkie. (Mt 11:28-30)"