Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się mąż przyjaciółki !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co zrobić. Zawsze uważałam.go za przystojniaka, a jak go poznałam z charakteru to pp prostu się zakochałam. Cudowny uśmiech, spokojny, pozytywny. Są małżeństwem 4 lata i mają rocznego synka. Kompletnie nie wiem co zrobić ?

Gość gość
Uderz się w czoło. To prawda, faceta trzeba trzymać z dala od koleżanek.

Gość gość
Uderz się w czoło. To prawda, faceta trzeba trzymać z dala od koleżanek.

Gość gość
To prawda, faceta trzeba trzymać z dala od koleżanek.

Gość gość
Dowiedz się najpierw czy jej mąż tyka się tanich k***w.

Gość gość
On jest po prostu cudowny. Taki męski, a zarazem inny od wszystkich facetów.

Gość gość
zakochalas sie bo ma ladna zone, zwykla psychologia kobiet. zonaty +1 do atrakcyjnosci. ladna zona +2. ladna zona ktora jest przyjaciolka +3 do atrakcyjnosci tego faceta (w twoich oczach)

Gość gość
Chcesz się dowartościować "zabierając" coś lepszej od ciebie przyjaciółce.

Gość gość
Fakt ma ładną żonę, ale jak go zobaczyłam pierwszy raz to już wiedziałam, że jest przystojny.

Gość gość
Dziewczyno tak piszesz o tym jaki to on nie jest przystojny, widać, że nikt się tobą níe opiekuje i dawno chłopa nie miałaś. W życiu bym się nie brała za dzieciatego.

Gość gość
Dla niego i jego żony to żaden problem, a Ty sobie cierp jak jesteś taka niemądra, że pozwalasz sobie na zakochanie się w kimś niedostępnym dla Ciebie.

Gość gość
Teraz niedostępny, ale za niedługo może to się zmienić.

Gość gość
nie wpusciłabym takiego pomiotu jak ty pod swój dach , stwarzaj chociac pozory przyzwoitości i nie łaz tam

Gość gość
Ja go pragnę. Chce być przy nim. Wspierać, kochać

Gość gość
Dziewczyno masz urojenia. To tak nie działa w obie strony, ty chcesz ale on nie!

Gość gość
Zamierzasz go wspierać w rozwaleniu rodziny? Fajna przyjaciółka z ciebie... Ja byłam nastolatką gdy spodobał mi się chłopak mojej koleżanki. Mimo młodego wieku zdawałam sobie sprawę jak bardzo nieetyczne byłoby wkraczanie w ich związek. Podkochiwałam się w nim i cierpiałam przez ponad rok ale do głowy by mi nie przyszło żeby w jakikolwiek sposób dać mu do zrozumienia że mi na nim zależy. Dla mnie twoje zachowanie jest niedopuszczalne. Mam nadzieję że pójdziesz po rozum do głowy i odpuścisz.

Gość gość
Może on też czuję coś do mnie ?

Gość gość
A jesli nawet to co? Usprawiedliwi cię to w świadomym niszczeniu czyjegoś życia? Jak ty w ogóle możesz siebie określać mianem przyjaciółki? Zwykła żmija z ciebie. W d***e masz ją i jej dziecko. Mi by sumienie życ nie dało jakbym przyczyniła się do rozbicia czyjejś rodziny. Mam nadzieję że mąż okaże się porządnym człowiekiem a ty się skompromitujesz.

Gość gość
Dla wszystkich są idealnym małżeństwem, a wiadomo, że jeśli tak się komuś wydaje to znaczy, że nie są wcale taką super rodziną.

Gość TeosiaTeośkanumer1
A ja Ci radzę dziewczyno spróbuj z nim swojego szcżescia. Moze akurat zaskoczy? Czemu miałabyś cierpieć? Przyjaciółki znajda sie nowe. A moze on akurat Ciebie darzy względami? Masz okazje z nim rozmawiać?

Gość gość
Często bywam u nich. On wtedy zajmuje się dzieckiem (niesamowity kontakt), albo idzie z nim na spacer albo grają w piłkę na ogrodzie.

Gość TeosiaTeośkanumer1
Pewnie dlatego, ze wie ze przyszłaś do jego zony aby pogawędzić o babskich sprawach. Moze poszukaj jakiejś innej okazji spotkania? Moze party u nich/ciebie w domu?

Gość gość
Zapraszają mnie na grilla w sezonie grilowym. Wtedy siedzimy do późnego wieczora. Zimno jest. Ale dalej siedzimy. W domu zrobi wszystko prawdziwy mężczyzna z niego.

Gość TeosiaTeośkanumer1
A jak na codzień sie ubierasz? Co sądzisz co sobie? Malujesz sie?

Gość gość
W niedziela byli u nich znajomi (chyba za mało powiedziane). Nie wiedziałam, że facet może mieć taki dobry kontakt z drugim facetem rozumieją się bez słów. Zeszła rozmowa, że w ich kumpel się rozwodzi, bo znalazł sobie młodszą i jego kolega powiedział ,, Wiesz co czasami wydaje mi się, że my to jakieś wyjątki" , nie wiem o co chodziło.

Gość gość
Jestem z przyjaciółką przeciwieństwem. Ja się maluje, ona jak rzęsy sobie pomaluje to wiadomo, że jakąś ważną imprezę ma, albo święta, ubieram się elegancko. Podobnie do przyjaciółki bo od niej wzięłam ten styl.

Gość gość
Budowanie szczęścia na czyjejś tragedii... Świat schodzi na psy. Nie ma to jak chęć zrujnowania życia przyjaciółce i małemu dziecku. Brawo! Szczyt k******a! Coś mi się jednak wydaje że autorka wyjdzie na idiotkę, straci przyjaciółkę, a jak sprawa się rozejdzie to skonczy z opinią szmaty na którą trzeba uważać.

Gość gość
Głupia krowo chodziło o to ze oni nigdy nie zostawia swoich zon jak to robi większość!!!

Gość gość
Skoro jak sie malujesz i ładnie ubierasz i nie zwrócił na Ciebie uwagi to nie zwróci :)

Gość gość
dlatego uważam za swietosc słowa mojej mamy:"jak jest mąż nie ma kolezanek-jak sa kolezanki nie ma męża!!!"