Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta IF

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcę zacząć dietę czy jak kto woli plan odżywiania IF Ale nie jestem pewna czy dobrze opracowałam swój tydzień proszę o pomoc : Poniedziałek : Jem ćwiczenia :Abs Mel B, Brzuch Mel B Wtorek Jem do 12 od 18 post Środa: od 18 jem Czwartek Jem. Ćwiczenia bieg 45 min, skakanka 20 min. Piątek Jem. Ćwiczenia: Skalpel Mel B Sobota Jem do 12 od 18 post Niedziela Jem od 18 Jeśli coś nie tak proszę mnie poprawić:)

Gość gość
Bardzo dobra dieta. Jestem na niej trzeci dzień i półtora kg mniej. 8 godzin jem, 16 poszczę. W ogóle nie jestem głodna, mimo że kończę jedzenie o 19. Postanowiłam soróbować, bo mam 42 lata i ciężko mi zbijać kilogramy, inny metabolizm już. Na diecie kopenhaskiej dwa lata temu schudłam z 73 kg do 70 kg, czyli mało. IF jest dla mnie ok, ale nie ćwiczę, chodzę tylko z psem na spacer.

Gość gość
Jeśli chodzi o IF, to jest mnóstwo kombinacji. Wybierasz tę, która pasuje Tobie. Więc jeśli ten plan jest dla Ciebie odpowiedni, to ok. Pokop trochę na wątkach dietowych kafe, jest tu mnóstwo rzetelnej wiedzy na ten temat, a także praktycznej. Powodzenia