Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne po stosunku

Polecane posty

Gość gość

mam takie pytanie czy tabletki antykocepcyjne po stosunku dzialaja poniewaz uprawialam sex lecz prezerwatywa pekla i skonczyl we mnie poszlam szybko umyc sie jak zobaczylysmy ze pekla na drugi dzien odrazu poszlam do lekaza po tabletke antykoncepcyjna po stosunku i powiedzial ze 95% mozliwosci nie zajscia w ciaze jesli sie ja wezmie do 24 godziny po stosunku. Pierwszy raz ja uzywalam to byl akurat dni nie plodny bo obliczylam. Mial ktos moze taka sytuacj?

Gość gość
Pierwsze słyszę .

Gość gość
Nie martw się brałam ją już dwa razy za młodu i nie jestem w ciąży. Poza tym zajście to nie taka prosta rzecz jakby się mogło wydawać ;) teraz współżyje bez jakiegokolwiek zabezpieczenia do końca, powstrzymując się jedynie w domniemane dni płodne i nie jestem w ciąży ;)

Gość gość
Co ty brałaś dwa razy chyba tabletkę po stosunku a tutaj autorka pisze o tabletkach antykoncepcyjnych .

Gość gość
W takim razie źle zrozumiałam ;)

Gość gość
No bo autorka źle napisała ,pewnie jej też chodzi o tą samą tabletkę a nie tabl anty/

Gość gość
wlasnie dobrze zrozumialas bo chodzilo mi o tabletkach po stosunku zeby nie zajsc w ciaze dziekuj***ardzo no wlasnie to moj pierwszy raz bo od nie dawna wspolzyje i nie wiem czy one dzialaja czy nie bo wkocu 95% :) jeszcze sie przestraszylam bo skonczyl we mnie to odrazu na drugi dzien wzielam

Gość gość
95% to masz jak zazyjesz do 6h.

Gość gość
Dla jasnosci plemniki po 6h sa 'uzbrojone' i gotowe do zaplodnienia komorki jajowej.

Gość gość
Ja wzielam po 15 godzinach po stosunku a babka powiedziala ze do 24 godzin jest tez 95% i wzielam tylko jedna bo tak mi powiedziala. A mialas jakies objawy po tabletkach i na drugi dzien cos?

Gość magda877
24 godziny to nie jest jeszcze tak dużo, sądzę, że nie powinnaś się martwić ;)

Gość gość
to byl wlasnie 24 dzien cyklu i wlasnie sie martwie bo to moj pierwszy raz jak wzielam tabletke po stosunku

Gość gość
@magda877 to byl wlasnie 24 dzien cyklu i wlasnie sie martwie bo to moj pierwszy raz jak wzielam tabletke po stosunku

Gość gość
Spokojnie, te tabletki naprawdę są skuteczne.

Gość gość
mam nadzieje