Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nirrvaac

w jakiej wodzie i jak długo moczyć mak by zachował swe wartości odżywcze

Polecane posty

Gość nirrvaac
i nie chodzi o pieczenie ciasta tylko jedzenie na surowo po zmieleniu w młynku do kawy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja mak parze w goracej wodzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nirrvaac
ale parzac chyba traci swe własciwosci? mnie nie chodzi o mak do ciasta tylko jedzenie go by pozyskac z nego wapń i nie wiem jak go moczyc by zachował przynajmniej wiekszosc własciwosci swych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
???????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×