Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merci beaucoup

Co sadzicie o takiej babce

Polecane posty

Gość Merci beaucoup

Nudziara? Czy zwraca za duza uwage na p*****ly :) Czy cos innego Chodzi mi o to jak ona sie ubiera :) :) :) Spodnie - wylacznie len, wylacznie czarne, wylacznie rurki Spodnice - tylko olowkowe, tzw. bezpieczne kolory (czarny, szary, bezowy) + zielony - len, welna Bluzki, koszule - tylko len (bezpieczne kolory) 2 zielone swetry Same marynarki (bezpieczne kolory) - len oczywiscie + zielona Sukienki - tylko priznceski (oczywiscie bezpieczne kolory!!! len) Plaszcz zielony welniany i skorzany bezowy, skorzany bezowy shopper, bezowe wiazane skorzane buty w ksztalcie glanow, ale lzejsze, balerinki skorzane czarno-bezowe i takie same na obcasie (z kokarda), bezowe sandaly (skorzane, a jak) I to wszystko :) ona nie ma innych ubran...

Gość Merci beaucoup
Podoba sie Wam taki styl, uwazacie go za nudny, skromny albo za elegancki? Dodam: Bizuteria: pierscionek ze szmaragdem (a jak, zielony) kolczyki z zielonymi kamieniami srebrne komplet perel bezowy i grafitowy wielokolorowe kolczyki sutasz bezowe rajstopy skarpety czarne, grafitowe, bezowe

Gość gość
Sorry ekolożko ale len dla mnie NIGDY nie będzie elegancki...

Gość Merci beaucoup
Nie jestem ekolozka, cos Ci sie pomylilo :D No, mi len kojarzy sie z drogimi rzeczami, ale ona z tego lnu ma same ciuchy o krojach, ehm, konserwatywnych. I NIC nie kupi, co nie jest z lnu, welny, skory albo przynajmniej jedwabiu, chocby nie wiem jak jej sie podobalo :o

Gość Merci beaucoup
Nawet takie swetry cienkie ma albo z lnu albo z bawelny a grube z welny. I gryzie sie to wszystko i gniecie a ona ciagle albo dorabia podszewki, albo nosi bluzke pod spod albo prasuje. :)

Gość Merci beaucoup
I czesze sie tylko w koka. Napiszcie cos :D

Gość gość
zależy ile ta "babka" ma lat i czy ubiera się tak do pracy czy na codzień

Gość gość
może jej len najbardziej odpowiada. nie wiem co mam sądzić, jeśli podoba ci się styl tej kobiety to sobie go zgap :) w czym problem, lubi zielony kolor bym powiedziała. poza tym nie wiem czy z nią przebywasz 24h/dobę bo dziwne mi ze ktos ma wszystko w tych samych kolorach. moze chociaz bielizne ma czasem czerwoną :) zależy co kto lubi :p

Gość Merci beaucoup
Nie wiem, jaka ma bielizne, ale moge sie zalozyc, ze bawelniana albo jedwabna i w tych samych kolorach. Ona tak ubiera sie i na codzien i do pracy, w tym sek. Na przyklad: zakupy w spozywczaku: spodnica olowkowa, te wysokie buty, marynarka. Ostatnio z nami do lasu jechala: lniane rurki, te boty glanopodobne, marynara... i ma kolo 30. Pokazywala mi swoja szafe i WSZYSTKO jest w: bezowym/ takim naturalnym kolorze lnu, szarym/grafitowym i czarnym + kilka rzeczy ciemnozielonych... Torebke ma JEDNA. Jak jej cos sie nie miesci, ma takie bawelniane siateczki. Trzy. Jedna bezowa, jedna czarna, jedna zielona. Cienie do oczu ma brazowe, bezowe, szare i szmaragdowe. Lakiery na paznokciach widzialam wylacznie bezowe, szmaragdowe i mietowe.

Gość Merci beaucoup
W domu ma wszystko w drewnie, reczniki bezowe + zielone, przescieradla lniane, posciel tez podobne kolory, kubki do herbaty bezowe, zielone, biale i tak dalej. No WSZYSTKO. A zapomnialam Wam powiedziec - ma dlugopis w drewnie, pioro w drewnie, zielony notesik, zielona kosmetyczke...

Gość gość
ma swoj styl, nie jest nudziara, a czemu o to pytasz? nie lubisz jej?

Gość Merci beaucoup
Ani lubie, ani nie lubie, ale z takim czyms sie jeszcze nie spotkalam. :D

Gość Merci beaucoup
Znacie kogos kto nie kupi bluzki ktora mu sie podoba, bo jest z niewlasciwego materialu?