Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łzawiące oczy

Jak poradzić sobie z łzawiącymi oczami?

Polecane posty

Gość łzawiące oczy

Hej. :) Mam denerwujący mnie problem. Gdy pomaluję oczy eye-linerem, to nigdy mi się nie utrzymuje w wewnętrznych kącikach, tylko za chwilę jest zmyty przez łzy. Gdy wychodzę na dwór oczy łzawią mi w zewnętrznych kącikach, muszę wycierać oczy chusteczką i znowu makijaż rozwalony. Nie mogę się normalnie pomalować, bo cienie i eye-liner zmywają się od wewnętrznego i od zewnętrznego kącika. :( Myślicie, że to jakaś alergia np. na pyłki? Bo zewnętrzne łzawią tylko na podwórku. Natomiast wewnętrzne od razu po pomalowaniu. trzeba iść do lekarza? Kurcze, szkoda, że nie powiedziałam okuliście, bo byłam ostatnio, ale nie myślałam w ogóle o tym. Dodam, że mam wadę wzroku.

Gość łzawiące oczy
Dodam, że teraz mam zaczerwienione i podrażnione zewnętrzne kąciki. Posmarować czymś? :(

Gość gość
mam ten sam problem z tym że lzawią mi się oczy zimą, latem,kiedy słońce mocno świeci, kiedy jest mróz, wiatr...praktycznie non stop. Okulista powiedział, że mam bardzo wrażliwe oczy... więc nic mi nie pozostaje tylko krople do oczu i okulary. No i makijaż permanentny.

Gość łzawiące oczy
A jakie masz krople? Jakieś na receptę?