Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta po świętach 20 plus

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie :) nie chcę się katować przed świętami dlatego mam w planie, zacznę i szukam kompanek na dietkowanie poświąteczne. a dietka ta to nic innego jak zwykle mniej żreć bez: chleba, makaronu, słodyczy :) któraś się przyłączy? mam 33 lata, 165 cm i 85kg :/

Gość gość
to po swietach moze byc plus 25\ ja tam wole od dzis

Gość gość
ja tam jednak po świętach :)

Gość haniaaaaaa
ja mam tylko albo az 5 kg najtrudniej je zrzucic - zaczynam po swietach tylko nie wiem jaka dieta bedzie

Gość yesterday you said tomorrow
Ja też zaczynam po świętach tak na ostro, ale teraz się już ograniczam i drugi tydzień robię marszobiegi (3 razy w tygodniu 45 minut każdy). Mam 29 lat, 160cm, 72kg i dążę do dawnej wagi 55 kg czyli aż 17 muszę zrzucić ;)

Gość malutka299
No tak, wystarczy zastąpić tuczące produkty zdrowszymi :) lepiej to dla zdrowia i wagi. Ja też zaczynam ostro odchudzanie po świętach, już sobie obiecałam. Dietetyczka ze www.sklepdiety.pl ułożyła mi jadłospis za darmo i będę wszystkiego przestrzegać przez najbliższe 3 tygodnie :)

Hej :) chętnie bym się dołączyła do wspólnego poświątecznego odchudzania :) samej jakoś cieżko mi się za to wziąść :( jedynie co do robienia brzuszków mam dużą motywacje