Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

facet z pracy, kumpel. przystojniaczek, grzeczny chłpak (jak mi sie do tej pory wydawało) mąż i ojciec 3 dzieci, najmlodsze niespełna rok. ok 35 lat. rzuca do mnie takim tekstami, ze sie rumienię jak małolata! wczoraj o malowaniu jajek zarzucał z wyraźnim podtekstem seksualnym. dzisiaj przyszedł specjalnie żeby skomentować mój opis na fb. napisałam że w tym roku po raz ostatni mam 2 przy podawaniu wieku, a on do mnie z tekstem ze wysłal mi linka do art "witaj 30stko, witajcie orgazmy" i powinnam się z tego cieszyć. do tej pory cichy i grzeczny facet z takimi tekstami!! nie powiem podoba mi sie, lubie go, ale sama mam męza i dziecko i nie interesuja mnie skoki w bok... co o tym myślicie?? czy jego teksty świadczą o tym, ze próbuje mnie wyrwać?? :o

Gość gość
ktoś rozpuścił o tobie pogłoskę że dajesz d**y i chłopak się podjarał.

Gość gość
mówisz o sobie??

Gość gość
nikt nic więcej nie powie?? :/

Gość gość
ja na twoim miejscu nie zastanawiałabym się, czy on chce mnie wyrwać tylko powiedziałabym, że puszcza chamskie teksty, które nie podobają mi się i tyle. Skoro sobie pozwalasz na takie teksty wobec siebie, to się nie dziw, ze facet to wykorzystuje.

Gość gość
Powiedz że Ci się to nie podoba, a jak dalej będzie taki chamski to powież o tym swojemu mężowi

Gość gość
ja bym to odczytywała jako chęc wyluzowania sie i pozartowania, ja nieraz tez swintusze do facetów, tych którzy mi sie nie podobają też wiadomo że czlowiek ma dziecko, rodzine ale to juz pożartować nie można ?

Gość gość
skoro lubisz takie żarty.... każdy żartuje na miarę swoich potrzeb i wymagań :D