Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka się zakochała. Tragedia.

Polecane posty

Gość gość

Moja matka ma 40 lat i zakochała sie czy tam zaczęła się spotykać ale tak na serio z facetem, który jest właścicielem małej działalności gospodarczej nie ważne jakiej w naszej małej miejscowości. On ma 43 lat. Jest przystojny, rozwiedziony, ma tam jakieś dziecko. Garniturek, kulturka...i fajnie. No widoczek powala..trzeba przyznać ciacho do potęgi...Moja matka też kobieta ładna jest. Normalnie by mi to zwisało albo raczej cieszyłabym się tym, że matka ma kogoś ale ten fajny widoczek podziałał i na mnie i to przed tym jak związał sie z moją matką. My mieliśmy romans który skończył się bo wyjechałam!! Nawet z miesiąc temu nawiązaliśmy kontakt, pytał kiedy wracam czy wracam, że tęskni, bla, bla. Ja byłam nim zauroczona. I trzeba było widzieć nasze miny jak spotkaliśmy się na kolacji, którą zorganizowała moja matka ażeby poznać nas z jej nowym mężczyzną! Szok. Co ja mam teraz zrobić?

Gość gość
powiedz mamie

Gość gość
Czyli facet poniekąd grał na dwa fronty? Powinnas z nim chyba pogadać. I z mamą też.

Gość Lolollp
bajkopisarka autorka z****** :P

Gość gość
Ja nie wiem kiedy oni się poznali dokładnie. I jak daleko to zaszło. Kolacja była wczoraj i ani ja ani on nie spodziewaliśmy sie. Ja się nie wypytywałam bo byłam zbyt skonsternowana. Przecież to jakaś patologia.

Gość gość
Ni nie ukrywam, że wygrzebałam te historie z 40+ aż w końcu sama postanowiłam napisać.

Gość gość
No tak patologia, seks grupowy sobie zróbcie.

Gość gość
jestem załamana. Nie spałam dziś w ogóle.

Gość gość
Czyli on cos chce?