Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona12345678

pomocy nie wiem co robic

Polecane posty

Gość zrozpaczona12345678

j dziewczyny mam problem. w poniedzialek mialam robiony peeling kawitacyjny i sonoforeze...wszystko bylo ok do dzis;/ od rana mam podpuchniety i zaczerwieniony policzek pojawily sie male krosty obrzek jest cieply ... czy to mozliwe pp zabiegu sonoforezy? dodam.ze w zyciu nie mialam problemow w buzia.... boje sie ze to juz nie zejdzie ze to jakies powiklania co robic??? pomozcie prosze

Gość gość
zadzwoń do gabinetu gdzie te "cuda" miałaś zrobione . To może być normalna reakcja albo podrażniłaś skórę podczas spania.

Gość gość
powinnaś widzieć żeby po takim zabiegu nie przyjmować spermy na twarz no i masz babo placek

Gość gość
zgłoś się z reklamacją do ganinetu kup w aptece wapno i coś na alergię bo inaczej w święta będziesz wyglądać jak chomik nie maluj się i nie używaj żadnych kremów, przemywaj twarz wodą

Gość gość
Tak z ciekawości, wiesz co miałas wprowadzane tą sonoforezą?

Gość gość
o kurcze.... ja zawsze chodze do jednej i tej samej kosmetyczki i nigdy mi sie cos takiego nie przytrafilo... moze zadzwon sobie do http://yennefer-studio.pl/ i zapytaj, oni Ci podpowiedza jak to wyratować. tam pracują prawdziwi fachowcy, doslownie