Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zabrac rodzicow na wczasy

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym wziasc moich rodzicow na wczasy gdzies za granice czyli bedzie nas trojka :P oni i ja, tylko ze oni sa w polsce a ja w uk wiec nie wiem jak to zorganizowac, czy kupic bilety dla nas wszystkich ( w tym juz hotel samolot ) a oni by dojechali do mnie do uk i z tamtad bysmy wszyscy razem wyjechali czy moze ja pojade do polski i z tamtad wyjechac? nie wiem jak to wszystko ogranac :)

Gość gość
ogarnij sie sama.

Gość gość
ze jak niby mam sie ogarnac :) a tak powaznie to co zrobic? jak wy byscie zrobili?

Gość gość
Najpierw sprawdź skąd korzystniej lecieć. Jeżeli z Uk, to kupujesz rodzicom bilety i leciiec od ciebie. Jeżeli korzystniej z Polski, w co wątpię, kupujesz bilet dla siebie i lecicie z Wawy (przykładowo) Nie ma co ogarniac. A gdzie chcecie lecieć?

Gość gość
kup razem wczasy a bilety osobno, chyba rodzice nie jakies niemoty i sobie sami doleca, a gdzie dokladnie lecicie?

Gość gość
zakładając że mieszkasz w Londynie, rodzice w Warszawie: 1. rodzice przylatuja do Londynu i lecicie razem 2. ty lecisz do Wawy i lecicie razem 3. ty lecisz z Londynu, oni z Wawy w to samo miejsce. Może się nie udać zgrać godzinowo, ale to chyba nie problem. Musisz skalkulować co jest najbardziej korzystne.