Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo,bardzo częste bóle głowy

Polecane posty

Gość gość

Mam częste bóle głowy, nie mogę patrzeć się w bardzo jasne słońce albo w światło bo od razu boli mnie cała głowa i oczy. Robiłam badania krwi ale nic nie wyszło. Na początku miałam bóle co kilka miesięcy normalka potem co 2 tygodnie lub co miesiąc a teraz codziennie. Rano jak wstaje kręci mi się w głowie i strasznie boli jak wychodzę na dwór to też strasznie boli. Co mam robić bo przecież nie będę ciągle brała tabletek przeciw bólowych?

Gość gość
tez tak mam,nie wiem co to może być,ale to jest straszne...

Gość gość
moze migrena

Gość gość
bardzo dobrze ciebie rozumiem,dziś mi głowę tak rozsadza że nawet buty założyć to wyczyn,bo tak dudni,mi tabletki nie pomagają,żadne, wiesz u mnie to się nasila jak coś mi się dzieje z zębami,teraz z tydzień temu wypadła mi plomba,a i coś się u mnie robi miedzy 7 a 8 górną więc podejrzewam,że u mnie to znów od zębów,a wizytę mam po świętach,więc muszę odczekać,może i ty idź tym tropem,a może zatoki ci przewiało.

Gość gość
Migrena prawdopodobnie - można na nią zachorować w każdym wieku... a przyczyny są różne - lekarz powinien skierować na szereg badań. Co mogę polecić to mieć zawsze przy sobie przeciwbólowy Metafen - działa wyjątkowo szybko i skutecznie bo zawiera paracetamol i ibuprofen w jednym.