Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam raka kości. Chyba umre...

Polecane posty

Gość gość

lat 25, przerzutow nie ma lekarz powiedzial, ale ja czuje ze to moje ostatnie miesiace zycia :(

Gość gość
Uspokój się, wiesz w ogóle jaki to rodzaj raka kości? Bo są różne rodzaje. Ja miałam w wieku 14 lat osteomę. Wykryto to przy okazji prześwietlenia kolana z powodu urazu. No i powiedzieli mi, że mam małą zmianę i że to mi wytną przy okazji zabiegu na kolano. No i spoko, nie interesowałam się tym nawet, nie wiedziałam, że to osteoma, bo mi nie powiedzieli. Mam 25 lat i dopiero niedawno dowiedziałam się przy okazji porządków, że to osteoma była- jest to łagodny nowotwór.

Gość gość
ciesz sie, ze opuscisz na zawsze ten okrutny swiat

Gość Agawa 123
Obejrz sobie na pocieszenie Breaking Bad, jak mozna wesolo zyc z rakiem... Mozesz tez sie zemscic na wszystkich zlych ludziach bez obaw ze pojdziesz siedziec

Gość umieraj
🖐️ bedzie wiecej miejsc pracy

Gość gość
a kto powiedzial, ze autor pracuje? :D

Gość no nie wczuwajcie sie
nikt cierpiacy nie siedzi na forum uczuciowym gdzie wiekszosc tematow to gllupie zarty i wypowiedzi szczeniackie i obraznliwe. , takze wypie/rda/laj z prowo🖐️

Gość umieraj
jak ma to zwolni miejsce pracy dla kogos z nas:) jak nie ma to nie bedzie zapychac skrzynek mailowych pracodawcow, a mniej aplikujacych to wieksze szanse ze wlasnie ty ta prace dostaniesz:)

Gość umieraj
grunt ze ostatnie miesiace zamierza spedzic na kafe:D i nie bedzie zuzywac tlenu innym ludziom ani oprozniac polki w sklepach, ani zajmowac miejsce w tramwaju czy autobusie, ani tworzyc wiekszej kolejni w sklepach, takze same plusy dla nas ::D:D zyczymy milego spoczynku:D Cala redakcja Kafe przylacza sie do zyczen 🖐️

Gość gość
obejrzyj film :Rak to powazny biznes. Jest lekarz, ktory z powodzeniem leczy raka antyneoplastonami