Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynkaii29

Wlosy Malgorzata Rozenek

Polecane posty

Gość gość
ta pani ma tandetnego bobra na głowie , pod spodem ciemne na czubku pasemka jasne z ciemnym

Gość gosc2
17.04.14 [zgłoś do usunięcia] Czemu tandetnego,co widzisz złego??? Jesli nie masz czarnych czy brązowych włosów to mozesz zrobic to prostym sposobem.Ja mam naturalny blond ale chcac miec to co p.Malgosia ma na głowie robię tak: Rozprowadzam środek rozjasniający do pasemek(joanna) biore grzebień z bardzo rzadkimi i grubymi ząbkami,na pedzelek farbe rozprowadzam na całej dł.grzebienia i czesze włosy od nasady po końce dookoła głowy.Włosy mam dł.za łopatki.Efekt,jasne pasemka od spodu ciemniejsze włosy. Tyle,jesli nie dasz rady sama popros moze ktos ci pomoże.Nie korzystam z pomocy fryzjera,robie to sama,można się nauczyć:)

Gość gość
bobra noszono 5 lat temu był szczytem tandety niczym białe kozaczki , gdzie ty żyjesz nie widziałas kilka lat temu kiczu

Gość justynkaii29
ja tylko zapytalam czy jest to skomplikowane bo pewna fryzjerka nie potrafila mi tego zrobic a wydawalo mi sie to dosyc latwe

Gość goscc
17.04.14 [zgłoś do usunięcia] Nie przesadzaj z tym kiczem,na ulicach pełno kiczu takiego ze straganu i jakos wszystkie baby kupuja błyskotki,czarne rurki,czarna ramoneska,kominy na szyjach a czepiasz sie włosów.Mnie nie podobają się fryzury krótkie,kobiety nie wygladaja kobieco i tez mam mowic ze to kicz jak zrobi jakies dziwne asymetrie na głowie. Pani Rozenek ma piękne włosy i ma sie czym pochwalić.

Gość goscc
Dodam jeszcze ze pasemka znowu wchodza w modę i to w roznych kolorach tęczy.