Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalija

a co jeśli on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość Konwalija

witam, chciałabym poszukać tu i porozmawiać z dziewczynami, które być może mają podobny dylemat. Potrzebuję z kimś pogadać, wyżalić się a rodzinę nie mam co liczyć. Mój facet pracuje i mieszka za granicą. Widujemy się co dwa, trzy tygodnie na weekendy. Mamy małego synka i w Polsce wspólne mieszkanie. Nie będę owijać w bawełnę, po prostu pare wskazówek i własna intuicja dają mi do zrozumienia, że coś jest na rzeczy. Jestem nieufna, bo kiedyś zostawił mnie dla innej, chociaż szybciutko zreflektował i się ogarnął to jednak ślad pozostał.... kocham go ale nie umiem i nie chce żyć w niepewności. Nie wiem co robić. Zrobić mu odwiedzinową ''niespodziankę''? Zaptać wprost? Nie wiem, bo boje się tego, co ewentualnie mogę odkryć.

bardzo prawdopodobne, ale możesz też wpaść w niewłaściwym momencie, nie przyłapiesz go na niczym, a on od tego momentu będzie ostrożniejszy. no chyba nie uważasz, że przyzna wprost, że kogoś ma... a pewnie ma

Gość Konwalija
no tam gdzie on przebywa mam też znajomych, w tym bardzo bliskie osoby. Myślałam bardziej nad pojechaniem do nich i odczekaniem tego właściwego momentu, tylko co ja im powiem? Cześć, świruje i przyjechałam szpiegować? mam takie debilne uczucie, że wszyscy już wiedzą tylko ja nie :(

Gość gość
a moze to tylko wyobraznia działa ? zapytaj osobe najbardziej zaufana o swoje podejrzenia i zaznacz ze ma to pozostac miedzy Wami . Zobaczysz co ci odpowie . Faceci z reguly nie przyznaja sie do zdrad .

Gość gość
A masz jakies konkretne podejrzenia co do zdrady ?

Gość Rozmiar L to maciora
Schudnij.

Gość Konwalija
niekoniecznie wyobraźnia.. jakiś czas temu żalił się koledze, że się mu znudziłam czy coś takiego. Później się dowiedziałam, że tam jakiejś dziewczynie się pralka zepsuła to pojechał z nią kupić nową i wymienił itd albo jak tu przyjechał to wyciągał z telefonu niemiecką kartę i chował (a nigdy tego nie robił) a polską wyciszoną od razu. I przede wszystkim przestał tu przyjeżdżać często, a to wymyśla że zostaje tam bo ktoś ma urodziny, a to grilla bo ładna pogoda i tak dalej. Jeśli chodzi o życie intymne, to praktycznie go nie ma, zero seksu chyba, że ja go dosłownie namówię.

Gość gość
pogadaj z zaufana osoba ktora widzi go na co dzień i zrob mu wizyte chyba najlepiej w weekend

Gość Konwalija
tylko nie mam pewności czy ta osoba go nie będzie kryła albo mu nie powie o moich podejrzeniach i tym samym nie uprzedzi. Teraz też, przecież są święta do cholery! A on nie może przyjechać, bo niby coś tam musi odrobić i dopiero w sobotę wieczorem będzie a w poniedziałek niby musi dalej jechać.

Gość gość
zobaczysz czy bedzie chcial seksu czy nie , jesli nie to zapytaj go wprost

Gość Konwalija
nie chce, raz mi powiedział wprost (chociaż delikatnie) że lekko mi się utyło :( i może to też dlatego. ale nie chce być naiwna, wole chyba dmuchać na zimne. Boje się że wyjde na idiotke w tą czy tamtą - jeśli okaże się , że ma kogoś i tylko ja o tym jeszcze nie wiem albo jeśli okaże się że sobie coś ubzdurałam a przecież muszę w to wciągnąć osoby trzecie. Mam telefon w ręku już, zadzwonie chyba i pogadam ze znajomą stamtąd. tylko jak ona wypapla to swojemu facetowi to na bank dojdzie do mojego...

Gość gość
ja poczekalabym do jego przyjazdu . zobaczysz wtedy jego zachowanie .

Gość gość
a po co ona ma czekac? Zeby do niedzieli jeszcze sobie poroochal? Dziewczyno pakuj tylek i jedz!!!!! Przeciez sa hotele motele nie musisz nic nikomu mowic

nie pytaj nikogo!! na bank go uprzedzi, ludzie tacy są. jeśli masz kasę, to może wynajmij detektywa. koniecznie dowody (w tym na to, że nie chce z tobą sypiać- i to kilka nagrań), dobre zdjęcia, nagrania i masz rozwód z jego wyłącznej winy. podział majątku będzie korzystny dla ciebie