Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być zespół jelita drażliwego ?

Polecane posty

Gość gość

Brałam antbiotyki, czasami zapominałam brać leku osłonowego, a jeśli już to chwile przed antybiotykiem. od tego czasu silnie przelewa mi się w brzuchu, burczy nawet jak nie jestem głodna, najcześciej rano i w wieczorem, stresuje sie tym bardzo. Ostatnio ciągle przez to żyje w stresie a to się pogłębia. Raz miałam biegunke , innym razem znalazłam krew w kale. Im bardziej sie stresuje tym bardziej bulgocze, jak zapomne o tym to tego nie mam . Strasznie mnie to denerwuje. P.S już raz sie spotkałam z taką opinią nie jestem w ciązy jestem dziewicą, mam 18 lat

Gość gość
pomoże ktoś :( ?

Gość gość
miałem to co Ty takie same objawy udałem się do lekarza po bad. USG i krwi piłem tabletki 30 dni rano-wieczór .Teraz spoko zanim to wyleczyłem TRAGEDIA p/s nie można pić mleka.

Gość joooeyana
Ja tez tak mam bulgocze mi cały czas ale nie zera am na to szczególnie uwagi bo najbardziej martwiace w moim przypadku są bule przypominające zbliżająca się @ i też taki bol w prawym boku (jelita) nawet jak z rana boli i jestem wyluzowana to jestem w stanie przez uciskniecie brzucha poczuć to jelito ... I to jest tak że pobili 5min i na resztę dnia spokój a czasem cały dzień... Ale nie lecze się bo po co ...co mi to da jakieś ziołowe tabletki które itak nie pomogą ja wolę po prostu zadbać o swój uk. Pokarmowy zdrową dieta i ćwiczeniami:)

Gość gość
jedz rano platki owsiane na wodzie mlyny "Stoisław"

Gość gość
idz do lekarza i mu o tym powiedz

Gość gość
tez tak mam....