pomysłł 0 Napisano Kwiecień 17, 2014 Hej! Czy któraś z Was dołączy i podzieli się ze mną swoimi problemami lub jakimś doświadczeniem? Mam niedoczynność tarczycy problem z zajściem w ciąże i do tego nadwagę:-((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość20 Napisano Kwiecień 17, 2014 Jaki jest ten Twój problem z zajściem w ciążę? Ja mam niedoczynność, Hashimoto, hiperprolaktemię i prawdopodobnie PCOS, a co u Ciebie jest dokładnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2014 nie załamujcie się! ja też mam niedoczynność , przez co przytyłam i mam nadwagę. Fakt, przed zajściem prowadziłam zdrowy tryb życia więc może to się przyczyniło do tego, że się udało, ale miałam też problemy z dość wysokim wskaźnikiem prolaktyny... i całkiem przypadkiem zaszłam w ciążę. Lekarz mówi,że to ogromne szczęście. Także powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość20 Napisano Kwiecień 18, 2014 Tobie udało się to przypadkiem, a ja nawet starając się nie mogę. Dostałam niedawno Bromergon na zbicie prolaktyny, zobaczymy co wtedy. :< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2014 (gość z 23:39:51 ) , ja zaskoczyłam po tym jak dostałam tabletki antykoncepcyjne na wywołanie okresu :) 10 ich wzięłam i jak mówi lekarka zaskoczyłam bo dostałam progesteronu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2014 Ja mam stwierdzoną niedoczynność i mam brać lek letrox po pół tabletki. I nie mam nadwagi, wręcz przeciwnie jestem chuda jak patyk i myślałam że tarczyca na to wpływa. Lek ten ma w skutkach ubocznych chudnięcie i bardzo się tego boję. do tego serce mi wali jak motem a lek ten podobno przyśpiesza pracę serca. zostałam wstępnie zdiagnozowana tydz temu. Ciągle mam problemy z miesiączką: - mam plamienie, przerwa, okres dwa dni, przerwa dwa dni, znowu okres, potem plamienie. Często boli mnie podbrzusze. Często dostawałam jakieś leki. Od pół roku jestem czysta i od dwóch miesięcy jest nawet ok ale wyjeżdżam i boję się że wszystko wróci. Nie wiem czy w takiej sytuacji udać się przed wyjazdem do ginekologa. Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomysłł 0 Napisano Kwiecień 19, 2014 Hej! Mój problem to wysokie Anti-TG, Anti-TPO wysoko prolaktyna i TSH:-/ jak ostatnio się okazało mój mąż ma wysoki poziom prolaktyny :-(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2014 Jak wyrównasz gospodarke hormonalną to będzie łatwiej zajśc w ciąże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach