Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda jest taka że prawdziwy facet przekraczając 30tke powienien mieć własne

Polecane posty

Gość gość
Sram na faceta co liczy na to, że dostanie mieszkanie czy dom po rodzicach. A k***a kto nie dostanie?! Pytanie tylko kiedy!!!!!!!!! Jak juz będziesz impotentem, bo wtedy rodzinka sobie zemrze, to i tak żadna laska na ciebie frajerze nie poleci, no chyba że na wygodę, a dymać będzie się na boku.

Gość do gość
34 latko, a dlaczego facet ma tyrac fizycznie za granica na jakies mieszkania? wole pracowac w Polsce za mniej, ale w biurze!

Gość PierwszyPrawikRP
Dobra, zgoda - niechaj tak będzie, ale jezeli przyjmujemy takie reguły gry to zgodnie z duchem równouprawnienia, prawdziwa kobieta przekraczając 30-tkę też powinna mieć własne mieszkanie, samochód i minimum 5 tysięcy oszczędności, bo dlaczego niby tylko facet ma harować i wypracowywać te rzeczy, a kobieta nie?

Gość Taki_jeden_964
Ja jestem po 30 i nie mam własnego mieszkania, auto oddałem na złom bo stare i naprawa nie opłacała się ale oszczędności mam za to trochę większe.

Gość gość
Kto co ma to ma jedni mają wszystko drudzy nic widać po twoim pisaniu że jesteś pusta i lecisz tylko na samochód kase i dom fajny kto co to co

Gość gość
w wieku 30 lat jest niemożliwe żeby mieć własne mieszkanie z pracy w PL, albo się dostaje w spadku albo na kredyt, a to nie jest kwestia zaradności ale szczęścia, dostać spadek każdy moze jak mu sie trafi, mnie sie nie trafiło więc biore kredyt

Gość PierwszyPrawikRP
A to jest dobry argument - zakładając, że ktoś nie ma bardzo bogatych rodziców lub super układów to bardzo ciężko jest mieć własnościowe mieszkanie, samochód i oszczędności w wieku 30 lat, bo aby na to uzbierać trzeba by było solidnie zarabiać praktycznie od ukończenia 18 lat, a powiedzmy sobie szczerze - tylko nieliczni, tj. ci z układów i super szczęściarze lub mega łebscy ludzie są w stanie bez żadnego wykształcenia tak szybko się ustawić i zacząć doić dobrą kasę. Pomijając jeszcze wszelki spadki i pomoc od rodziców to bardzo ciężko jest się dorobić mieszkania i samochodu bez brania kredytu.

Gość gość
Autorko widać że jesteś pusta napisze ci teraz prawde kto co ma to ma nie każdy ma samochód fajny dom co do dziewczyn na jaką cie stać taka masz bo nie każdy ma modelke bo nie każdego na taką stać albo czy włogóle ma dziewczyne życie jest brutalne jedni mają wszystko drudzy nic TAKA PRAWDA

Gość klimade
Autorka ma rację! Facet powinien umieć utrzymać swoja kobietę i powinni żyć na poziome. Po co wiązać się z nieudacznikiem, który nie ma nawet auta? Też kiedys byłam głupia i naiwna, ale kopnęłam takiego w tyłek bo po co mi taki mężczyzna, który nie dość, nie ma auta, mieszkania to jeszcze nigdy mi nic nie kupił. Teraz wiem, że to facet powinien o wszystko dbać

Gość PierwszyPrawikRP
@Klimande - czyli co, teraz wiedziesz szczęśliwe życie pasożytując na jakimś facecie i będąc jego utrzymanką? Co oprócz pizzdy sama ofiarowałaś swojemu partnerowi, hm?

Gość gość
Klimade to chyba taka pisze ta która jest ładna i może mieć kogo chce bo brzydka najprzeważniej nie jest taka wyrachowana bo pewnie nikogo niemoże znaleź bo jest brzydka i taka jest prawda ciekawe czy ty autorko jesteś tego warta i to jest u was ogólnie dziewczyny znane SMUTNE CZASY TERAZ NASTAŁY

Gość gość
Teraz to kto ma dziewczyne to ma i jaką ma bo modelke nie każdy ma albo czy włogóle ma jakąkolwiek dziewczyne to widać po tej dyskusji na tym forum

Gość gość
Mam 36 lat mam duzy dom ktory sam postawilem dwuletnie auto i 150tys na koncie mam wyksztalcenie zawodowe nie dostalem spadku nie wygralem w totka sam to wypracowalem

Gość gość
Kupiłem dwa mieszkania, 4 razy zmieniłem samochody.Mam córkę i ułożone życie.Nikt nic mi nie dał.Zapracowałem sam na to wszystko.Teraz nie każdego stać nawet na jedno mieszkanie, to znaczy że większość to są nieudacznicy?!

Gość gość
a mnie interesuje taki jeden który ma kiepską pracę i mało kasy ale za to cudowną klatę i piękny umysł i p******ą mnie wasze poglądy

Gość gość
Gość ciesz się że masz ty a jak ci tych ludzi tak szkoda to musisz im pomóc niech każdy pilnuje siebie bo i tak każdy ma w d***e czy masz dziewczyne samochód itp prawdy w tych czasach nie warto mówić bo nikogo to nie obchodzi jeszcze się śmieją wszyscy a wiecie co jest sztuką jeden drugiemu pomóc w różnych aspektach życiowych a tu tylko hi ha ha haa ha itak dalej w d***e cie maja tylko głupie pytanie potrafią zadawać jak wie jak jest HE LUDZIE.

Gość gość
Chciałem jeszcze dodać że kto ludzie to ludzie i kto rodzina nawet to rodzina i ogólnie

Gość gość
He prawda co wam da ta prawda każdy ma to w d***e

Gość gość
Liczy się fakt że ten ma to a drugi nic a jak ma ten ktoś coś nieważne ważne że ma a ty nie masz

Gość Maec
Prawda jest taka, że jeśli kobieta ma prawo oceniać kto to jest prawdziwy facet, to musi niestety się poddać męskiej ocenie i nie narzekać, że będzie surowa... I mówię to mając jeszcze 7,5 roku do 30-tki.

Gość Nieudanyy
He prawda co wam da ta prawda każdy ma to w d***e xxx Ja się przejmuję, po przeczytaniu tego tematu zdecydowałem. Jutro kupuję auto, a pojutrze dom. Już nie będę więcej nieudacznikiem.

Gość do gość
a ja nie bede specjalnie rzucal pracy biurowej dla fizycznej za granica, by kupowac mieszkanie :O

Gość klimade
Nie jestem utrzymanką, sama pracuję i nieźle zarabiam, mam swój samochód i nie oczekuję, żeby facet był na każde moje skinienie. Po prostu, mężczyzna powinien mieć coś więcej do zaoferowania aniżeli liczenie kasy od pierwszego do pierwszego

Gość w porządku gość
Święta racja. Prawdziwy facet oprócz mieszkania, auta i pieniędzy na koncie powinien też trzymać kobiety z dala od swojego dorobku.

Gość gość
Powinien? A kto tak powiedział, kafeteryjne autorytety moralne postrzegające cały świat z perspektywy własnej piczy i przez pryzmat swych prymitywnych zwierzęcych instynktów? Też coś.

Gość gość
jak to żadnej nie zainteresuje facet bez samochodu?a ja? :-) mnie interesuje jeden taki i mam w dupie co on ma a czego nie bo jest cuuudowny

Gość gość
dodam że jesteś głupia pindką,jak życie zrobi Ci kuku w łapolkę albo nóżkę zobaczymy jak poćwierkasz materialistko i zobaczymy czy ktoś kocha Cię naprawdę