Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płaciliście za kuchnie na wymiar?

Polecane posty

Gość gość

Ja robiłam króciutki odcinek 3,5 metra i wyszło mi około 10000zł trochę dużo chyba? Meble 4100zł zmywarka 1500 piekarnik 1700 płyta indukcyjna 1000zł blat 450zł zabudowana lodówka 1500zł

Gość gość
12.5tys z robocizną, zamontowaniem itp

Gość prawictwo pospolite128
5,5 tys

Gość gość
8000 10 lat temu

Gość gość
11 tys. z montażem

Gość prawictwo pospolite128
5,5 tys za meble

Gość gość
Same meble z różnymi systemami typu cargo czy blum -16 tys. Do tego blat z granitu -ok. 6 tys. , panele szklane zamiast płytek - nie wiem jeszcze Zlew, zmywarka, okap , piekarnika, płyta gazowa - Hmm nie mam pojęcia, wiem za to, ze lodowka side by side Boscha będzie kosztować ok. 4,1 tys. za całość będzie powyżej 30 tys. (robię kuchnie od podstaw do nowego domu)

Gość gość
21 tys w 2011r

Gość gradziol
Skąd wy bierzecie takie kwoty? Róbcie sobie te wyceny w kuchnie.pl - niby musicie mieć własny projekt, tj. własny pomysł, ale przy takiej oszczędności uważam, że zdecydowanie warto. A przecież to dotyczy takich samych materiałów, takich samych akcesoriów.

Gość gość
szafki 6 tyś kuchnia malutka 5m2

Gość gość
Wszystko zależy od stolarza którego wybierzesz. U nas cena była dużo niższa niż się spodziewaliśmy. Nasze meble zamawialiśmy u tego stolarza stolarmax, braliśmy z polecenia więc byliśmy :) Ostatecznie nie zawiedliśmy się, bo meble są solidne i perfekcyjnie wykończone :) Zostawiam Ci link do nich gdybyś się zdecydowała http://www.stolarmax.pl/

Gość gość
Witam. Z tych firm u których byłem najlepsze wrażenie zrobiła na mnie obsługa w Kuchnie Solarz na Wielickiej. Sympatyczne i rzeczowe podejście, od razu się dogadaliśmy co do wyglądu mebli, kosztów, standardu materiałów i tak dalej. Konkretna uczciwa obsługa bez lania wody i kręcenia.

Gość gość
U mnie jest szafa przypominająca onyks. Drzwi tak wprowadzone, że praktycznie nie widać żadnych przejść. Taki monument. Do nowoczesnego wnętrza bardzo fajnie to pasuje. Zlecenie poszło przez producenta bezpośrednio http://indecokrakow.pl. Jak najbardziej ok od samego początku.