Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom tak bardzo przeszkadza fakt, ze mezczyzna jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość

Skąd od razu ta agresja, izolacja, wyzwiska i nietolerancja?

Gość gość
:) skad fakt ze facetom przeszkadza dziewictwo ?

Stąd, że ja sobie nie życzę żeby mi się facet zwierzał ze swojego prawictwa, żeby to przeżywał, podkreślał i robił z tego sensację roku :p a sam fakt mi nie przeszkadza

Gość gość
Kobietom to przeszkadza bo same się puszczają od 12 roku życia więc chcą potem mieć doświadczonego. A takiemu prawiczkowi pozostaje tylko ze sobą skończyć. Przykre, ale prawdziwe. Jeżeli czyta to jakiś młody prawiczek około 20 lat to radzę wam nie bądźcie porządnymi facetami bo żadna współczesna kobieta tego nie doceni. Weźcie się za siebie. Idźcie do d****** jak załapiecie o co chodzi to z innymi też wam będzie łatwiej. Nie ma sensu być prawiczkiem i czekać na tę jedyną bo ta jedyna na pewno będzie miała duży przebieg. Osobiście nie znam dziewczyny która nie dała jeszcze nikomu. Takie czasy. Może niedługo kobiety będą się rodzić bez błony dziewiczej bo po co im takowa. Ewolucja postępuję, może i ten gatunek się zmieni ;D

Gość gość
Kobiety chcą *****czy i to im imponuje

Gość najprawdziwsza księżniczka
"Może niedługo kobiety będą się rodzić bez błony dziewiczej bo po co im takowa. " - Hę?

Gość gość
skoro tak bardzo ci przeszkadza to prawictwa mozna się w łatwy sposób pozbyć, to nie jest ciężka choroba, warto by się zastanowić na przyczyną bo prawictwo to tylko skutek

Gość gość
Jak się sugerujesz tym forum...

„Dlaczego kobietom tak bardzo przeszkadza fakt, ze mezczyzna jest prawiczkiem?” Mnie nie przeszkadza, poza tym nikomu do spodni nie zaglądam, nie wypytuję o takie rzeczy.

Gość gość
Kobiety chcą puszczalskich facetów tyle

Nie, kobiety nie chcą puszczalskich mężczyzn.

Gość gość
Tylko kobiecie która chce pieszczotliwie przeszkadza fakt bycia prawiczkiem.

Gość gość
A ja tam bym wolała żeby mój facet był prawiczkiem a nie przede mną pół miasta zaliczyl...

Gość gość
Bo prawictwo u faceta w pewnym wieku swiadczy o jego nieudacznictwie i niemoznosci zdobycia kobiety. A to wiele mowi. Wiele i raczej niewiele dobrego

Gość też byłem prawiczkiem
Ja miałem swój pierwszy raz z prostytutką i nie żałuję. Kiedyś byłem bardzo, ale to bardzo nieśmiały, ale poszedłem któegoś dnia do laski z ogłoszenia, chodziłem potem przez pół roku tak raz na dwa tygodnie do dziwek i jakoś tak stałem się pewniejszy siebie i w ogóle. Takie wizyty na prawdę potrafią pomóc, tylko nie można żyć w przeświadczeniu, że sex to tylko z miłości i tylko z tą jedyną. Dla facetów, którzy mają problemy w relacjach z kobietami wizyta u prostytutki może wiele pomóc i wyleczyć z tej chorobliwej nieśmiałości. Do innych prawiczków powiem po prostu cytując klasyka: "potraktuj to jako wizytę u lekarza". I powiem szczerze jest w tym dużo prawdy :)

oczywiście teraz już do takich lasek za kasę nie chodzę, mam normalne i udane relacje z normalnymi dziewczynami. I sex też darmowy :)

płacę tylko czasami kolegom, ale to już inna historia...

@ też byłem prawiczkiem - Załapałeś infekcję pod nazwą „presja otoczenia” i poleciałeś do lekarza. U mnie nie miałbyś szans, bo to świadczy o tym, że jesteś słaby psychicznie i podatny na wpływy otoczenia.

Gość gość
kobiety są chore na głowe

Gość gość
prawda jest taka ze zadnej kobiecie tak strasznie mocno nie przeszkadza ze facet jest prawiczkiem jak samemu facetowi ze nim jest bo chcialby byc mega ruch/aczem a musi zadowolic sie jedynie zwaleniem sobie konia przy por/nosie i siada to mu tak strasznie na psyche ze robi z siebie ofiare losu

Gość gość
gdyby facetowi nie przeszkadzalo ze jest prawikiem to walilo by go zdanie innych na ten temat i mialby fun i zycie na luzie a tak bardzo mu przeszkadza ze jest prawikiem ze sam sie izoluje od kobiet i ludzi, coraz bardziej uwazam, ze prawictwo to choroba psychiczna i powinno sie nia leczyc, wystarczy popatrzec na tematy zakladane przez prawikow na kafe i od razu widac jak im to prawictwo przeszkadza, uwiera, boli i nie wiem co jescze

Gość gość
facet nie ma napisane na czole ze jest prawikiem wiec skoro jest wysmiewny to ma problem sam ze soba i to pokazuje na zewnatrz

Gość gość
czyli w konsekwencji kobietom też przeszkadza

Gość gość
kobiety chcą jak najbardziej doświadczonego faceta bo większość to kłody. Kobieta z temperamentem nie robi problemów, że facet jest prawiczkiem.Skoro kobieta to kłoda to facet misi nadrabiać za oboje. Kobiety również nie wiedzą co to znaczy zdobyć kogoś bo nigdy nie musiały o nic walczyć wystarczy tu popatrzeć na kwestię wychowania. Chłopcy od początku muszą być samodzielni, zaradni, walczą o wszystko, nikt ich nie rozpieszcza a dziewczynki wszystko mają podane na tacy. W kwestii wymagań na partnera też od faceta wymaga si.ę dużo a od kobiety niewiele.

Gość moje gg to 5473221
szukam dziewicy! moje gg to 5473221

Przypominasz mi Lenina z dowcipów :D :D :D . Boję się, że jak zajrzę na kolejny temat, to znowu zobaczę Twoje GG :D :D :D .