Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka00

herbata

Polecane posty

Gość julanka
Tak filterka ,wkurzam sie gdy nie moge zasnac i z gory wiem kladac sie ,ze tak bedzie i codziennie mowie (jesli jeszcze nie spi )Julankowi ,ze mogloby byc juz rano . Twoje slonce po poludniu przywedrowalo do mnie ,ale nawet gdybym nie byla polamana ,nie mylabym okien ,takze moglo do konca dnia zostac u Ciebie :-) Filterka ,sledzia masz ? :D.Dzis trzeba obowiazkowo choc kawalek sledzia zjesc ,no i jak przed chwila powiedzial Julanek ,ze co niektorzy do sledzia sie napiora :-)

Gość Meliisaa
Ej Filterka nie smutaj:) Domyślam się dlaczego Ci smutno. Ale ja na ten przykład nie lubię palić mostów. Takie sytuacje przeżyłam już kilka razy gdy wszyscy się wykruszali walcząc z Z i z J i nawet z S :D. Chyba nie jestem waleczna zwłaszcza gdy mi nikt nie dopieka. Raczej próbuję godzić:)Jak widzisz różni są ludzie, takie życie... Dobranoc Filterko:)

Gość julanka
Filterka ,no co Ty :-).Jesli chodzi Ci o to czego tez sie domyslam ,to nie ma sie czym smutac :-).Przeciez tu sa inne 'osoby' anizeli 'tam ':-) Spokojnej nocy 🖐️

Gość Meliisaa
Dzień dobry :) Moja herbatka już wypita, czas na śniadanie. Ale Ci Filterko zazdroszcze wolnych dni. Możesz z przyjemnością oddać się powitaniu wiosny i robótkom z tym związanych. Ja od jutra mam 4 dni wolne to też trochę poszaleję. Jak na razie to mi hormony szaleją:D I te moje i te które teraz zażywam leczniczo. A może to zasługa kaszy jaglanej, którą postanowiłam włączyć do diety od kilku dni. Dziś też wstawiam torebkę do gotujących się ziemniaków. Dosmaczam ją różnymi dodatkami by się nie znudziła i całkiem fajnie się czuję:) Dla Julanki to jeszcze za wczesna pora ale już macham na powitanie udanego dnia:) Trzymajcie sie cieplutko🌼

Gość Meliisaa
Hej! już się wszystkie poobrażały łoooo...matko!! dobra, ide sobie:) dobranoc

Gość Meliisaa
Filterka przykro, że miałaś nie wesoły dzień a ja snułam takie domysły:( Jednak Filterko teraz proszę przetłumacz jaśniej swoje przedostatnie zdanie:). Mamy zapomnieć o Twoim temacie? czy temacie, że jesteśmy tu i tam i gdzie tylko chcemy?;)Najlepiej gdy nie ma niedomówień:D Wszystkiego dobrego dla Ciebie:)

Gość Meliisaa
Dopiszę, że całkiem chętnie tu piszę bo co niektóre nasze(kobiece i osobiste)sprawy można łatwiej opisać niż tam;)

Jeśli chodzi o herbaty ja ostatnio próbuję się przyzwyczaić do yerby, ale jakoś mi nie idzie :/ .