Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olkamanolka86

absurdalne żadania ex co do spotkan z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
logiczny i racjonalny argument to jest to co tygrysy kochaja najbardziej ile sliny nalezy uzyc zeby powysychaly slinianki?

Gość gość
Tobie już niewiele brakuje :classic_cool:

Gość gość
autorko jak jest za mały żeby powiedzieć co się dzieje to nie dawaj mu syna! Nie dość, że nie płąci to jeszcze nie wiadomo co mu robi.

Gość gość
logiczny i racjonalny argument to jest to co tygrysy kochaja najbardziej PYTANIE NUMER DWA ile sliny nalezy uzyc zeby powysychaly slinianki? odpowiedz bede czytac glosno i wyraznie :P, :P, :P

Gość gość
Jak sie zaplujesz po szyje, to powinny być suche. Już sie zaplułaś po pachy - więc uważaj :classic_cool:

Gość gość
no, co jest doktorku? :classic_cool:

Gość gość
bledna odpowiedz witamy w szkole podstawowej, wersja dla niepelnosprytnych emocjonalnie dzis bedziemy uczyc sie sposobu w jaki je sie nozem i widelcem w restauracji

Ja mojego byłego wcale nie chce kontrolowac! Nie interesuje mnie co robi, z kim i dlaczego. jednak, kiedy ma pod opieka naszego syna to musi sie jakos zachowywac. To nie jest predmiot, ktory mozna wypozyczycna weekend.Jeśli,chce uczerniczyc w zyciu syna to musimy sie dogadac. Nie potrafimy, nie dlateg że mamy odmienne zdania tylko dlatego że z tym człowiekiem nie ma zadnej rozmowy. To jest nie normalne. Poza tym, pomyślcie jak sie czuł mój syn jak go "tatuś" zostawiał w progu i odchodził bez słowa. Poza tym, gdyby tak mu zależało na dziecku to by sie postarał, próbował pogadać. On przez prawie rok nie odzywał się do nas, nie zadzwonił, nie przyszedł, nie interesował się losem syna. Teraz złożył wniosek do sądu, tylko po co??? Chyba tylko po to, zebymiec na papierze ze ma PRAWO , tylko prawo a obowiazki wobec dziecka? to już go nie interesuje

Dziewczyny, jak wygladaja kontakty waszych dzieci z ojcem po waszym rozstaniu? Boję się,że sąd przystanie na wniosek byłego!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Oczywiście że przystanie i dzięki temu ojciec będzie mógł zabierać syna bez dogadywania się z tobą. I odstawiać pod drzwi o zadanej porze. A co to, dziecko to przedmiot, żeby pytać właścicielki czy można je wziąć do siebie?

Pewnie, ze nie. Ale ja sprawuje nad nim opieke i mam ja sadownie przyznana.Do tego pomyslcie, z przedszkola do taty na weekend, a jego rzeczy: ubrania, ulubione maskotki? Skad to weznie?Mi tylko o to chodzi,zeby sie z ex dogadac. Zebym wiedziałą kiedy go przywiezie, o której gdzie beda,jak mały się czuje. Gdyby mój ex chciał, ja bym muudzielałą takich informacji.mze zadzwonic nawet kazdy dzien,to ja mu opowiem co mały robił, jak sie czuje.

Dodatkowo,myslisz ze to jest dobre dla dziecka, ze ojciec go odstawiapod drzwi? Jest to dobre dla jego psychiki i jego uczuc? Co taki maluch sobie mysli? Że ojciec go po raz kolejny porzuca. Wtedy dopiero serce peka,jak widzi sie żal w oczach malucha.

Gość gość
"ja mam powierzone wykonywanie władzy rodzicielskiej" - i ta władza ci do głowy za mocno uderzyła. Należało by ci ją trochę ograniczyć. Nie sądzisz? "Na razie dostaje pieniadze z funduszu." - jak się nie trudno było domyślić, nieróbstwo i patologia na zasiłkach jedzie. ",to ja mu opowiem co mały robił, jak sie czuje." - ale on cię nie chce słuchać. Ani z tobą gadać. Ma cię dość! Taka jesteś tępa żeby to zrozumieć?

Gość gość
"Dodatkowo,myslisz ze to jest dobre dla dziecka, ze ojciec go odstawiapod drzwi? Jest to dobre dla jego psychiki i jego uczuc? Co taki maluch sobie mysli? Że ojciec go po raz kolejny porzuca. Wtedy dopiero serce peka,jak widzi sie żal w oczach malucha." Co ty pie/r/do/lisz? To gdzie ma go ostawić? Pod okno? Do dużego pokoju? Czy gdzie? Psychologini się znalazła po siedmiu łoddziałach...

Nie jestem żadna patologia,ani nierobem.Pracuje na pełnym etacie. Fundusz alimentacyjny to nie zasiłek. Najpierw się dowiedz a potem wypowiadaj. Natomiast władzarodzicielska to nie tylko prawo ale przede wszystkim obowiązek wobec dziecka.Obowiazek wychowania, opieki i łożenia na dizecko, wpajania mu zasad moralnych. Też poczytaj sobie na ten temat a potem wypowiadaj.

Gość kelner z Rewala
zrozumienie - sztuka dostepna tylko nielicznym brak zrozumienia - konsekwencja dokonanego onegdaj wyboru :classic_cool:

Gość gość
Bo ty tak sobie życzysz i masz taką wizję. A on ma inną wizję i twoją wizję ma głęboko.... Wolno mu?

Gość gość
Na pełny etat i 1500 nie zarobisz? Idź na kasę do biedronki - zarobisz 2200 ;)

Gość gość
"wpajania mu zasad moralnych." A co ty wiesz o zasadach moralnych jak ty z przydupasem mieszkasz? I jeszcze każesz dziecku mówić na niego "tata". A jak sie przydupas zmieni to będzie "tata nomber five"? Dobrem dziecka się matka-polka-pojoblana zasłania!! Myślę że ten sąd się na tobie pozna....

Gość gość
Zalosna jesteś autorko

Gość gość
Żałosny to ty jestes, nie majac nic konstruktywnego do powiedzenia, piszesz głupoty wulgarnym jezykiem

Gość gość
pewnie, jestes sfrustrowanym samotnym chłopem,któregokopneła dziewczyna w d**e. Żałosnym,nic nie robiącym, chamem, bez przyjaciół i rodziny. Z nudów wchodzisz na takie fora i wypisujesz głupoty

Gość gość
Ale tu pisze wielu ludzi.

Gość gość
masz racje.Ale te cherezje to chyba tylko 1 osoba

Gość gość
Które herezje (gramatyka się kłania)?

Gość gość
jak juz to ortografia, jak juz taki dokładny jestes