Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atlos123

Plan na randkę

Polecane posty

Gość Atlos123

Hej dziewczyny. Jutro mam 7 spotkanie z koleżanką i zastanawiam się gdzie ją zabrać. Planuje spotkań się z nią jutro na obrzeżach mojego miasta, zrobić taki mały piknik na kocyku jedząc truskaweczki i popijając Piccolo jak to z czasów dzieciństwa smiech.gif Ogólnie mamy sporo do wyjaśnienia po ostatnim spotkaniu ( dziwnie się zachowałem, bo jej nie powiedziałem przez tyle spotkań ile mam lat mimo, że ona często mówiła o wieku który myślała, że mam czyli 23 lata, a ja mam tak naprawdę 21 co jej zakomunikowałem na początku znajomości, ale mogła nie słyszeć/zrozumieć ). Byliśmy już raz na bilardzie, kawie czy winie, a co innego byście polecili, żeby było spokojnie ? Dobry pomysł? Problem w tym, że ona będzie musiała się ponad 30 minut tłuc w autobusie żeby do mnie dojechać i to jest ten minus, ale miejsce jest piękne tam gdzie chce ją zabrać. Pomocy! usmiech.gif

Gość Atlos123
Chociaż nie, jutro wielki piątek , więc może pójdziemy do kościoła się pomodlić. Albo do Spowiedzi.

Gość Atlos123
A po kościele hop na wyro u mnie w mieszkaniu !!! :)

Gość Altos123
zignorujcie proszę powyższy podszyw. jakie fajne propozycje na randkę macie, trochę może nie wypalić w winem i truskawkami bo jest zbyt zimno. nie chcę jakiegoś banału typu wyjście do pizzerii, ale pewnie się na tym skończy, potem może na drineczka, i odprowadzę ją na ostatni dzienny autobus. co myślicie?

Gość agata bogata
nie zawracaj jej głowy w wielki piątek pewnie jeszcze ma sprzątanie, albo pomaga mamie przy przygtowaniach światecznych a Ty pchasz się z łapami pod majtki

Gość agata bogata
za to ja już mam posprzątane, mazurki popieczone, mieszkam w Olsztynie i majtek nie noszę ;) domyśl się rycerzu

Gość gość
idz z nia do kosciola