Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak radzic sobie ze stresem

Polecane posty

Gość gość

jestem cholernie wrazliwą osoba ,każdą rzecz przyjmuje osobiscie a na stres reaguje bolem brzucha,jakies rady jak nabrad dystansu do siebie i ludzi którzy sa obok? :)

Gość gość
stresuje mnie moja praca, na kasie w lidlu, ludzie sa chamscy, kierownik krzyczy, pieniądze żadne, nie chcę tak żyć i się stresować

Gość gość
nie radze sobie dlatego piję coraz więcej

Gość gość
pewnie napisałaś: jakiś ***********.najlepiej ... . Kafe wyszukało frazę: *********a

Gość gość
pewnie napisałaś: Jakiś RaaaUaaaCaaaHaaa,aaaAaaaNAJLEPIEJ Kafe to ruzumie jako: RaaaUaaaCaaaHaaaA

Gość gość
cwicze ,kazdego dnia ,kiedy sie denerwuje staram sie myslec o czyms p;rzjemnym ale czasami nie wychodzi :)

Gość gość
dziekuje ci :) czeka mnie jutro jeszcze ciezki dzien w pracy ,lub sie nakrecam tylko ... postaram sie nie myslec a robic swoje ,ale denerwuje sie kazdą rzecza a to jest tak uciazliwe ..

Gość gość
ja, pewnie uznasz mnie za idiotkę :D ale ja słucham sobie utworów Queen... powaga, jak tylko wiem, że mam egz, czy coś innego ważnego i stresującego to w drodze na uczelnie słucham Freediego Mercuriego, jak Boga kocham jego głos tak mnie uspokaja, że relanium nie trzeba, powiem wiecej uspokaja i poprawia mi nastrój

Gość antar ktydos
Czemu "idiotka"? Jeśli pomaga ci, to bardzo dobrze, bo to dość prosta metoda i bez skutków ubocznych. Tym bardziej, że akurat repertuar bardzo przyzwoity.

Gość gość
ja się absolutnie nie wstydzę moich upodobań muzycznych, ale właśnie to taki banalny sposób i wiem, ze nie działa to na zbyt wielu

Gość gość
wiec i ja musze znalezdz sobie sposob :) kiedy boli mnie brzuch staram sie rozmawiac z ludzimi obok mnie :D to mnie jakos zajmuje i jest mi lepiej nie mysle o tym ,ze sie denerwuje :) moze moj problem kogos smieszy ,ale dla mnie to bardzo uciązliwa sprawa :)

Gość antar ktydos
Nic w tym śmiesznego. Sam jestem nadwrażliwy i dosłownie byle co, może wywołać we mnie lawinę emocji, które mnie wykańczają i wręcz odbierają rozum. Ale ja mam regularną deprechę, zaburzenia emocjonalne i takie tam. Mniej więcej wiem co to jest.

Gość gość
to wcale nie jest śmieszne, zdaje sobie spawę z tego, jak bardzo to uciążliwe, ale serio posłuchał Freediego :):)

Gość gość
u mnie to wszystko jest zasluga malej pewnosci siebie ,mysle co pomyla o mnie inni :)

Gość gość
niech sobie myślą co chcą, ci co oceniają innych, sami są .... no!:)

Gość gość
ja to wiem ,ale nie potrafię zastosowac w praktyce :D

Gość gość
wie, to trudne:)

Gość gość
denerwuje sie obecnoscia nie przychylnych mi ludzi :D najchetniej to siedzialabym w domu ,ale mysle ,ze na taki moj problemi najlepsze wyjscie to ..wyjscie z domu do ludzi ,poznawanie nowych fajnych i nie zwracanie uwagi na tych nie waznych w moim zyciu :) o o tym sadzicie?

Gość gość
masz 100%rację:)

Gość gość
ja pije litrami melise ale srednio pomaga;/ jak dla mnie wcale

Gość gość
dziekuje wam za rozmowe ,ide spac i zajrze tutaj jutro ,mam nadzej ,ze ktos tutaj bedzie :) zapraszam :)