Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruska919191

Luteina wywołanie okresu

Polecane posty

Gość sandruska919191

Witam. Lekarz przepisał mi Luteine na wywołanie okresu, ponieważ od 16 miesięcy juz jej nie mialam, Od urodzenia corki bralam Symonette talbetki jednoskladnikowe, przy ktorych bardzo czesto sie okresu nie ma. Teraz Chcialam zmienic na jakies dwuskladnikowe skoro malutkiej juz nie karmie. Mialam brac Luteine 100 raz dziennie wieczorem. Bralam 7 dni. teraz czekam az okres sie pojawi. Lekarz kazal jeszcze zrobic na wszelki wypadek testy 3 negatywne takze ciaze moge wykluczyc. Poza tym przy talbetkach anty zawsze bralam regularnie. ale na wszelki wypadek mialam zrobic to zrobilam. Ile moge czekac na ten okres? czy jednorazowa kuracja pomoze skoro nie mialam okesu prawie 1,5 roku?

Gość gość
Na okres możesz czekać parę dni, albo nawet tydzień. Ja, raz dostałam dwa dni po odstawieniu a raz po 10 dniach dopiero. To zależy. A czy ta kuracja wystarczy to zależy od organizmu, mi niestety nie pomogła, i nie jednokrotnie musiałam brać luteinę i później zmienić na inne leki. Ale mam nadzieję i życzę Ci, aby wszystko wróciło do normy.

Gość gość
powinna zaradzic, mi wywolala okres po 4 miesiacach bez, nie wiecej niz tydizen po odstawieniu