Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tanie foteliki to to samo co drogie, płacimy za testy.

Polecane posty

Gość gość

Tak twierdzi dziewczyna, pracująca przy produkcji fotelików. "tak uważam że są podrobione, a dlaczego? bo pracuje w zakładzie gdzie się produkuje foteliki i koleżanko, to nie jest zakład danej firmy! tu produkujemy foteliki kilku marek-takie z testami i takie bez, widzę wykonanie i wszystko! Niestety oprócz ceny, firmą i wyglądem niczym się nie różnią." "no widzisz jak łatwo oszukać klienta usmiech.gif my się śmiejemy w zakładzie z tych naiwnych co kupują drogie foteliki, robiłam na kilku projektach i tych najdroższych i tych najtańszych, takie buble jakie idą to tylko się śmiać ;] a wy to kupujecie bo kosztuje tyle a tyle i ma tyle gwiazdek czy czegoś w testach."

Gość ex_debill_konkubina
oj wagą się róznią i wyprofilowaniem - piszę o tych pierwszych 0-13

Przecież od razu widać ze pisze to jakiś producent tańszych fotelików. Ostatnio czesto sie tu reklamują takie foteliki firmy krzak

Gość gość
Nie się leczy więc , wystarczy spojrzeć a jakość wykonania ,materiały więc nie pisz bzdur .

Gość gość
Taaa. niech sobie pisze bzdury dalej. To pewnie mamuśka, która ma w d***e wszystko, albo jakiś fotelik za 300zł i uważa, że dobrze zrobiła, że tani kupiła. I teraz opowiada bajki, że przy produkcji fotelików pracuje. Tak samo jak moja koleżanka. Kupiła jakiś 9-18 czy 9-25 za 100 coś złotych przez internet, bo ona twierdzi (brat jej tak powiedział), że nie ma znaczenia fotelik, że każdy jest dobry jeśli ma 5 punktowe pasy. Oczywiście 13 miesięczną córkę wozi przodem. Ja się nie dam wkręcić w te bajki. Wystarczy rozebrać fotelik, żeby przekonać się, że są ogromne różnice w budowie fotelika, w zagłówkach itp. Komu zależy na bezpieczeństwie dziecka ten zwraca uwagę na punktację w Plus Test, ten wozi dziecko tyłem do około roku życia.

Gość gość
Tylem do okolo roku a najlepiej dluzej, moje jeździło do 3,5 lat. Fotelik dobrej firmy różni sie jakością i wytrzymaloscia materialow. To chyba pracownik tandetnej firmy ktora ma foteliki w kilku cenach i moze akurat te niczym sie nie roznia. Jak widzę w supermarkecie plastik fantastik,a nie fotelik to smiech mnie ogarnia. Stać was na auto to i na fotelik powinno.

Gość gość
Ucięło mi odpowiedź.. Miało być: Komu zależy na bezpieczeństwie dziecka ten zwraca uwagę na punktację w Plus Test, ten wozi dziecko tyłem do około 3-4 roku życia.

Gość gość
Jest i nasza kretynka Lois, 24h, we wszystkich tematach, nasza ekspertka

Gość exdebillmobilny
Poza tym, gdyby to byly takie same foteliki to oplacaloby sie firmi zrobic testy i sprzedawac je kilka razy drozej? Czy nie?

Gość gość
Wole kupic porzadny fotelik ten drozszy zdecydowalam sie na dziecko wiec musze dbac o jego bezpieczenstwo

Gość gość
A pozatym te co kupuja uzywane czy za 200 z l mowiac ze ich nie stac,jak przez 9 miesiecy te pieniadze co wydajecie na fajki i piwko dla mezusia byscie odkladaly to by nie bylo pozniej biadolenia

Gość gość
Przede wszystkim na polski rynek idzie wszystko gorszej jakosci. Foteliki rowniez. Nalezy kupowac foteliki za granica, w Niemczech chcociazby. polska dla producentow jest nadal krajem trzeciego swiata i wciska sie tu najgorszy szajs, ktorego w Europie nie daloby sie sprzedac. Opakowanie macie to samo a w srodku....zonk :D