Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oopuszczony

Co mysli kobieta ktora odchodzi do innego ?

Polecane posty

Gość Oopuszczony
Jutro bede musial isc i zabrac rzeczy do pracy. Znowu nie przespie nocy.

Gość gość
nie wiem co mysli kobieta ktora odchodzi do innego ale wiem, ze musialo cos miedzy wami nie grac, duzo osobnikow plci meskiej mysli ze skoro jest w zwiazku to kobieta jest jego, ze ma jej gorace uczucia po wieki.. kobieta potrzebuje uwagi, szczerosci, rozmowy.. czy dales jej to? po drugie.,. nie radzilabym sie dymac ze wszystkim co sie rusza, bo nie tedy droga, tak to calkiem stracisz serce i juz go nie odzyskasz.. i przegapisz prawdziwa milosc.

Gość Oopuszczony
Kto mowi o dymaniu ? Nie chce mi sie nawet myslec o kobietach. Po prostu chce zapomniec. Na pewno zrobilem jakis blad - dostalem nauczke. Swoja droga mogla cos powiedziec. Myslalem, ze nie mamy przed soba tajemnic, ale teraz to moge sobie gdybac...

Gość gość
Milczenie jest najgorsze w zwiazku.. wiec doswiadczajac tego pewnie pomyslala ze nie ma czego ratowac..

Gość Oopuszczony
We wrzesniu zaczelismy pracowac i zamieszkalismy razem. O zareczynach nie chciala slyszec, bo to koszty a przeciez trzeba urzadzic mieszkanie. Mogla sie nie angazowac skoro miala watpliwosci. Ale. Do zwiazku nalezy dwoje wiec i wina lezy po obu stronach. Wiem.