Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety są takie?

Polecane posty

Gość gość

czy kobiety to lubią? jak ktoś was zdominuje? sprawia wam przyjemność bycie w pewnym sensie ofiarą? Chodzi o to że kiedyś zagoniłem do łóżka pannę której wiem że nie podobałem, ale dała się rozebrać wymacać i przelecieć? o co tu chodzi? po prostu zupełnie się nie opierała, zauważyłem że jej sprawia to przyjemność, przecież zawsze mogła jakoś inaczej to rozegrać powiedzieć że ma okres czy że źle się czuję ale NIE! wolała nic nie robić tylko czekać aż ja skończę heh, wcale mi to przyjemności nie sprawiło jak widziałem że ona jest taka obojętna, seks był słaby niczym z manekinem, zero namiętności totalna obojętność z jej strony, miałem wrażenie że po prostu oddała mi swoje ciało a sama była gdzie indziej... , po wszystkim stwierdziłem że to był błąd że w ogóle do tego doszło! ona oczywiście też miała pretensje tłumaczyła że nie wie co się stało że mi na to pozwoliła nigdy tak nie miała, nie chciał bym takiej żony, dziewczyny...

Gość gość
dupa nie mydlo a etykietka d****arza pojdzie za toba wszedzie :classic_cool:

Gość gość
To się działo w innym mieście także nic się nie wydało i była to nasza pierwsza randka/spotkanie (jak się okazało ostatnia), poznaliśmy się przez internet, nie widzieliśmy wcześniej...