Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy doradzcie na kogo sie przebranzowic bo w zawodzie pracy nie moge znalezc

Polecane posty

Gość gość

Mam 27l. rok doswiadczenia jako pracownik biurowy i 5 jako kadrowa. Kilka kursow w tej dziedzinie szkolen ale od blisko roku nie moge znalezc pracy w swoim zawodzie. Wszedzie albo nie potrzebuja albo zero odezwu. Mysle nad zmiana nad przebranzowieniem sie ale tu problem na kogo by w miare latwo znalezc prace?

Gość gość
Przeżyj ogloszenia o prace w twoim regionie i zobacz na jakie stanowiska poszukuja ludzi. Wiem ze np w ksiegowosci mozna znaleźć prace, jest tez duzo ofert dla handlowców. Zalezy jakie masz wykształcenie i oczekiwania

Gość gość
idz za sprzedawce teraz do marketów wszystkich przyjmują!

Gość gość
Na kure domowa. Jak wiekszosc kafeterianek. Zrob se dziecko , siedz z nim do 18 i ciagnij od meza kase.

Gość gość
A może pomyśl nad własną działalnością?

Gość gość
Z kadrowej hmmm może księgowa? Jeśli z czasem będziesz robić kursy i zdawać egzaminy na kolejne stopnie wtajemniczenia, możesz mieć z tego solidny chleb. Obserwuje dwoje moich znajomych - dobrze sobie w tym zawodzie radzą.

Gość gość
może jako asystentka stomatologiczna ? szkoły są zaoczne a i pracy dostatek :) wystarczy na gumtree spojrzec

Gość gość
przejrzyj ogloszenia, jakich jest duzo i bedziesz wiedziec, ksiegowa odpada to okropna robota jestem i mam dosc

Gość gość
to dziwne, ja jakiś czas temu szukałam kadrowej i prawie chętnych nie było... może zmień miasto :)