Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z przykrością stwierdzam, że większość polskich facetów to BRZYDALE !!!

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy spojrzec na ludzi w autobusach, tramwajch, w weekendy w klubach i dyskotekach, na portalach spoleczniosciowych etc. Z daleka wydają się ok, ale to wszystko maska, zdjąc fajne wylansowane ciuchy, najki, ajfony i co mamy ? Zwyklych facecikow, niczym sie nie wyrozniających. Facet o symetrycznej twarzy, meskich rysach, z ladnymi oczami, zebami, ustami, swietną sylwetką TO RZADKOSC mniej niz 1 na 100, raczej 1 na 1000 Wam to pewnie nie przeszkadza, ale ja mam wysoko rozwinięty zmysl estetyczny, lubie otaczac sie rzeczami (i ludzmi) ladnymi. Prawda jest taka, ze mamy znacznie wiecej ladnych kobiet niz facetów. Sporo mlodych dziewczyn ma ladne twarze, po prostu slodkie buzie tylko czesto same sie szpecą tatuazami, kolczykami albo toną tapety.

Gość gość
No ja niestety muszę stwierdzić po raz kolejny że kobiety też nie są oszałamiające jakieś tylko makijaż je w jakiś sposób ratuje.

Gość gość
Dlaczego kobiety się malują, perfumują i noszą buty na obcasie? / / / Bo są małe, brzydkie i śmierdzą!

Gość gość
Cóż, to prawda. Polski facet jest najczęściej zapuszczony,nie ma pojęcia jak się ubierać i dbać o siebie. Polska kobieta z kolei umie przesadzić z makijażem czy ciuchami, dużo jest polek zabiedzonych lub tandetnych, a zadbane kobiety z klasą to rzadkość. Najbrzydsi ludzie są na wsiach, łatwo poznać po rysach twarzy nawet to, kto jest ze wsi ( nie po każdym, ale często trafiałam z oceną)

Gość gość
Twarz faceta pozostaje bez zmian. Twarz kobiety na imprezie wyglada super, potem sciaga rzesy, makeup, przedluzane wlosy, i juz jest maly monster ktorego mozna przytulac przy zgaszonym swietle. Nie wspomne juz o reszcie, ciuchow ktore podnosza wam piersi czy tylek czy wyszczuplaja talie. U faceta ubranego w ciuchy masz to co widzisz u kobiety musisz sie domyslac i czesto jest to kupowanie kota w worku. 99% jest na rzekomej diecie i nigdy nie cwiczyla porzadnie na silowni. Te wasze zumby czy inne gowno daja. Wezcie sie za robote a nie tylko narzekacie.

Gość gość
Za dużo nakładała się przerobionych fotek z photoshopie

Gość gość
A mi sie podobaja brzydale, ale inteligentni I kulturalni...nie cierpie lalusiowatych I chamskich typkow...I brudasow oczywiscie, lub takich z widocznym brakiem higieny jamy ustnej...jezeli chodzi o urode, to podoba mi sie w facetach cos specjalnego...ciezko to opisac slowami ....powiem tak , w moich oczach inteligencja, kultura I radosc zycia odbija sie na twarzach facetow...I nawet najbrzydsza twarz jest dla mnie poprostu piekna...dobroc wypisana w oczach, serducho kochajace, emanowanie opiekunczoscia....wiatr we wlosach...gracja...pracowitosc...ahh to sa prawdziwi mezczyzni...zadne tam chlopo-lalunie z wscieklym spojzeniem zboka, ironicznym usmiechem lub pozerstwem, sarkazmem I ogolnikowa opinia na temat kobiet nie maja szans....

Gość gość
nie przejmuj sie autorko, lada chwila rozpocznie sie wojna (wlasciwie to juz sie rozpoczela), polskie brzydale z rezerwy zostana zmobilizowane i pojda na front walczyc o braci na Ukrainie, wiec nie bedziesz musiala ich tylu ogladac.