Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do 10 lat za zagłodzenie dziecka w Brzeźnej SZOK!

Polecane posty

Gość gość

Leżałam sobie wczoraj z małą na łóżku tyłem do telewizora, karmiłam ją, jednoczenie słuchając informacji. widok małej ssącej pierś mnie rozczula i się prawie wzruszam przy tym, a tu nagle słyszę, że gdzieś tam w Polsce jacyś rodzice zagłodzili swoje dziecko na śmierć. Niemowlę na dwa tyg przed śmiercią nie było w stanie dawać już żadnych oznak życia. Ciarki mi po plecach przeszły. Niewyobrażalna podłość. Ja to bym takich od razu na krzesło posadziła a im grozi do 10 lat pozbawienia wolności. Szczęka mi opadła!

Gość gość
Nie wiem czy dobrze usłyszałam ale to po prostu podobno miało być naturalne wychowywanie dziecka. Czyli to nie problem celowego działania a fanatyzmu, który odbiera zdrowy rozsądek.

Gość gość
I w dodatku nieumyślne spowodowanie śmierci.Jakim cudem nieumyślne?

Gość gość
że niby na czym miało by to naturalne odżywianie polegać. matko kochana, ludzie są porąbani już całkiem. a ja myślałam że w tych czasach to patologią jest konkurowanie kto pierwszy straci dziewictwo, a tu okazuje się że to nie problem w porównaniu do tego o czym wyżej piszą.

Gość gość
Nie wiem na czym miało to polegać. Może cos na zasadzie wsłuchiwanie się w to co chce dziecko. Nie chce jeść czegoś naturalnego co sobie wymyślili nie daje i czekam aż zawoła? a nie wołało bo nie miało siły..czysty fanatyzm.

I to jeszcze niby wykształceni ludzie. To już nie ekologia, to ekoreligia. Chcieli aby ich dziecko było bliżej ziemi. No i fakt faktem, udało się.

Gość gość
To sąsiedzi dziewczyny mojego brata :/ masakra jakaś.. Oni maja jeszcze jedno dziecko chlopczyka ma 4 latka

Gość gość
Słyszałam o tym chłopcu.Gdzieś podobno go umieścili.

Gość gość
Mnie to najbardziej wkurza że jak X rodzina adoptuje dziecko to ich inwigilują dniami i nocami czy są dobrymi rodzicami a jak sobie ktoś urodzi to sobie może z dzieckiem robić co chce i żadna instytucja nie ma prawa wglądu. Dziecko nie było badane od urodzenia na dobra sprawę nikt nie wiedział czy żyje i nie mógł tego sprawdzić. Czy jak ktoś sobie urodzi dziecko to z automatu należy uznać że jest dobrym rodzicem i cokolwiek robi ma prawo? Ja uważam że nie nie i jeśli rodzice mają jakieś swoje fanatyczne poglądy i nie pokazują dziecka u lekarza należy siłą spr czy bezbronna istota jest w stanie dobrze znieść i fizycznie i psychicznie głupie pomysły dorosłych nawet wykształconych ludzi.

Gość gość
do gość z 14:14 "Mnie to najbardziej wkurza że jak X rodzina adoptuje dziecko to ich inwigilują dniami i nocami czy są dobrymi rodzicami a jak sobie ktoś urodzi to sobie może z dzieckiem robić co chce" ŚWIĘTE SŁOWA!!!

Gość gość
Tu juz nawet brakuje słów! Psychole! A widzieliscie jak domek sobie postawili? Kasa byla tylko rozumu zabraklo...

Gość 3789237
Niewyobrażalna podłość. Ja to bym takich od razu na krzesło posadziła a im grozi do 10 lat pozbawienia wolności. Szczęka mi opadła! x x i co by to dało? Na co o tym piszesz, zeby sobie poprawic samopoczucie, oceniajac innych? Wkurzaja mnie takie tematy... Jak chcesz byc taka swieta, to po pierwsze- nie oceniaj ludzi

Gość gość
Ci rodzice to katole, zafundowali dziecku post przed Wielkanocą.

Gość gość
Jak to co by to dało, wyeliminowało by zagrożenie dla bezbronnych.

Gość gość
Czemu tego dziecka karmili bo co? nie kumam

Gość gość
Też bym im zafundowala śmierć głodową, psychole *****i!

Gość gość
Ja myślę że takim ludziom trzeba pomagać. Ośrodki pomocy nie więzienia. np. zamiast 10 lat kary 2lata pomocy

Gość gookkk
Tak mi się wydaje, że ulegli manipulacji jakiegoś znachora, czy kogoś takiego. Oczywiście, to ich nie zwalnia z używania własnego rozumu, ale pewnie tak było, że on przed nimi otworzył wrota do "mądrości i lepszego życia" i oni mu uwierzyli.

Gość gość
do 3789237 a mnie wkurza tysiące innych tematów. ale jeżeli uważam jakiś za żenujący albo za stratę czasu to po prostu się nie angażuję. proste. piszę bo mną to wstrząsnęło. a co do krzesła, to ja ogólnie jestem przeciwnikiem kary śmierci ale jak słyszę o czymś takim to mi się nóż w kieszeni od razu otwiera.

Gość A mnie niewyobrażalnie wkurwia
jak przy tego typu dramatach okoliczni sąsiedzie mówią: To była taka dobra, urocza i bogobojna rodzina... Normalnie nacharałabym takim w twarz! Jak można takie głupoty p********ić?! Czy ty jedn*********** bura suko z drugim hu, jem nie macie za grosz szacunku do tego niewinnego dziecka które zostało bestialsko zamordowane przez ludzi którzy powinni je kochać? Czy k****** siedzicie w domu tych zamożnych ludzi i śpicie z nimi w łóżku że się tak świetnie orientujecie kim są i jacy są? Bo wam k****** wystarczy dzień dobry powiedzieć i i się uśmiechnąć albo się wam na coś ściepnąć i już orgazm zachwytu -o jacy dobry ludzie! Maska-słyszał ktoś o czymś takim? Pozory! Biedne niekochane maleństwo! Niech Bóg Ci to wynagrodzi aniołku kochany!

Gość A mnie niewyobrażalnie wkurwia
Mają syna o którego dbają, bo kochają! Córki nie kochali ot co! Zero poświęcenia i podejrzewam ich również o gorsze zamiary! Sąsiedzi co się wypowiadali o nich z jednej sekty są!