Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajusia88

Mój brat zwiazał się z idiotką i nie daje namówić się na rozwód.

Polecane posty

Gość kajusia88
Mama dzwonila do niego czy będzie w swieta, a on, ze nie bo są u jej rodziców :/

Gość gość
Jaka normalna kobieta pisze o sobie "kajusia"? Tylko taka lampucera jak autorka. Ta szwagierka powinna ci po pysku dac przy najbliższej okazji.

Gość gość
autorko a co tobie do tego?

Gość gość
Dziwna jesteś! Przecież skoro się ożenił, to teraz na pierwszym miejscu jest jego nowa rodzina żona i dziecko!!!! To była ich sprawa jakie chcieli wesele. Może jej i jej rodziców nie było stać na nic więcej??? I czemu się czepiasz dziecka? Przecież to Twój bratanek? Zazdrość Cię zrzera że są ze sobą tak zżyci czy jak??? Na pewno nie jedna chciałaby mieć takiego męża który murem stoi za dziećmi i za swoją żoną! Pewnie nie staraliście się nawet jej zrozumieć. Nic nie gadała jak do was przychodziła, a może z natury jest nieśmiała??? Bardzo przytyła w ciąży - to chyba normalne, nie każda laska ma wspaniałą przemianę materii, nie karmiła piersią może też miała powody??? Mnie się wydaje że zwyczajnie jesteś zazdrosna, bo pewnie sama nie masz dziecka ani takiego partnera, no i mieszkasz z teściową! A Twój brat nie jest na waszą wyłączność, jest już za innych odpowiedzialny! Jesteście okropni!!! Przypominacie mi mojego ojca i rodzinę z jego strony. Ona była najważniejsza. Był na każde ich zawołanie, w domu zostawiał niedokończoną robotę bo siostrze i bratu trzeba pomóc. W domu nigdy nie miał czasu dla nas zawsze leciał do nich. Remonty też robił za free bo to przecież rodzina. Babka i ciotki zawsze go nastawiały przeciw nam. Sytuacja była podobna. Bo moja mama pochodziła z biedniejszej rodziny. Historia lubi się powtarzać, bo podobną sytuację mam z narzeczonym. Jego matka i siostry (szczególnie jedna) wydzwania do niego, pyta gdzie jest, choć wie i pyta kiedy wróci. Nie odwiedzam ich bo z natury jestem nieśmiała a oni bardzo bezpośredni, wygadani i jak coś odpalą to nie wiadomo co takim odpowiedzieć. Oceniają po pozorach, a wcale nie zależy im by mnie bliżej poznać. Kocham swojego narzeczonego ale jeśli będzie się zachowywał i ulegał im tak jak Ty oczekujesz tego od swojego brata, to chyba spassuję... A jeśli chodzi o Twojego bbrata....Mam nadzieję, że Twój brat zabierze swoją rodzinę i ucieknie od was jak najdalej. Straszni jesteście!!!!

Gość gość
Brat i szwagierka sa normalni a stuknieta to ty jesteś autorko.

Gość gość
Gosciu powyzej jak sie skonczyla historia z twym tata? Przykro mi,ze masz podobna sytuacje z chlopakiem.

Gość gość
I bardzo dobrze, bo jak zaklada sie swoja rodzine to ona jest najwazniejsza -a jak ty to sobie wyobrazasz - bratowa sama z dzieckiem a on kosi komus trawe? Owsze milo jest komus pomoc ale nie kosztem swojej rodziny. A to ze zone wysle na fitnes to super z niego mąz, bo zona pracuje ciezko przy dziecku i domu a potem tez ma prawo idetchnac. Powinnas byc dumna z brata. Jak wasza rodzina zmieni do nich podejscie to i na swieta z checia przyjada a tak to sie nie dziwie.....

Gość gość
z jednej strony ją obgadujesz i najeżdżasz na nią, z drugiej strony narzekasz że was nie odwiedza... lecz się babo stara panna przy mamusi siedzi, klepichy dwie stare

Gość gość
jak mozna robic juz tak glupe prowo... nie lepiej w tym czasie przejrzeć gazete albo przeczytac jakas ksiazke? wstydz sie kąpletna idiątko. i dodam ze dzieci do 3 kilo to sa biedaczki i niestety sa w dolnej granicy sredniej masy urdzeniowej, 4 kg bobas to zdrowy noworodek. osobiscie za mutanta uwazalabym ciebie jak mozna tak idiotyczne rzeczy wymyslac? kiedys to bly fajne prowokacje, odpoiedzi na 20 stron, dyskusja, wrzawa.. a teraz? gowno gowien.

Gość gość
Nienawidzisz bratowej, jest lepsza, ładnie się ubiera, zadbana a ty jesteś prostackim babochłopem. Czujesz się taka maluczka w jej obecności. Masz mądrego brata, olewa pustą wieśniarę - ciebie. Włosy sobie robisz tylko na wesele :D

Gość gość
jak dla mnie szwagierka normalna,a Ty jesteś p******** Mój facet też ma rodzinę która próbuje rozbić związek, bo mamusia i siostrzyczka chciałyby wszystko po swojemu i nim rządzić i zazdrosne.

Gość gość
a co ty chcesz od swojego brata?ma swoją rodzinę i tyle na co mu siostra?tłuste dziecko?hellooołłłllłłłłłłłłłłł chyba ty jestes tłusta.jak mozna tak napisać o swoim bratanku.szok.

Gość gość
E tam i co takiego ze napisala tlusty? Ja mowie na swojego chrzesniakami zapluty bachor.

Gość gość
a moze brat za duzo kasy zarabia i to was z mamusią boli.....?

Gość gość
prowo -2 / 10 nie daje -10 / 10, bo jednak ktoś tam się nabiera

Gość GospodyniNieDoKonca
0/10 nie no tragiczne prowo ale naprawde są tacy ludzie. Moja teściowa do dziś sądzi że ona ma chyba pierwszeństwo przede mną i dzieckiem bo jest MATKĄ. :D

Gość dostrzegawczaa
PROWO Na samym początku napisała że jej było wstyd przed narzeczonym, później napisała że nie ma czego jej zazdroscic bo ona ma męża ;)

Gość kajusia88
Ale jesteście głupie jak i moja bratowa. Jak brali ślub to była wieś na weselu i było mi wstyd przed narzeczonym. Rok później my wzięliśmy ślub i było,elegancko i z klasą na 230 osób. Nie wiem czy nie było jej stać, wątpię w to, jej matka sprząta w hotelu za granicą i bratowa zawsze podniecona, że mama jej to i tamto przywiozła. Brat mowił, ze ona nie chce duzego wesela, bo woli potem w podróż poślubna jechac. Byli w Grecji, oczywiście wyslali pocztówkę żeby sie pochwalic. Kiedyś mama do nich poszła i akurat byli jej rodzice i widziała, że całą reklamówkę jej przywieźli. Niestety nie miała jak zobaczyć co tam jest. Te z Was które piszą że żona od rodziny ważniejsza jesteście glupie. Niby taka przybleda ma byc wazniejsza od nas?

Gość gość
Najgorsze sa takie rodzinygdzie mamusia z siostrunia sa glupie jak but.on ma swoja rodzine po co sie wtracacie.jak by mu bylo z nia zke to by odszedl

Gość kajusia88
On jest za bardzo do niej przywiązany omamila go po prostu.

Gość gość
współczuje twojemu mężowi ma żonę i teściową z kawałów :] przybłędą jesteś ty-bo coś o tatusiu cisza... czyśbyś bachorem była?

Gość gość
jak można mieszkać u teściów-nie stać cię na własne mieszkanie? jaka biedota ha ha ha a wesele pewnie zrobiła na 23 osoby a nie 230 :D

Gość gość
jesli to nie prowo to super autorko ze Twój brat sie ożenił i uwolnił od p******ej rodzinki :D

Gość kajusia88
Mam tatę, tata i mama są bardzo pobożni, co niedziela chodza do kościoła. Za to bratowa odciągnęla brata i od rodziny i od kosciola. A jej matka to chyba jakas d***** byla, bo otwarcie sie przyznala, ze wziela ślub bo wpadla. Zresztą mloda jest, chyba z 45 lat ma.

Gość kajusia88
Mieliśmy wesele na 230. Nie jesteśmy biedni, ale u teściów cale pietro stoi wolne. Zanim odlozymy pieniądze na wlasny dom to zejdzie.

Gość gość
tak tak i pewnie jeszcze na utrzymaniu ich jesteście, ale dobra wmawiaj sobie! dobrze że dzieci nie masz-ale stąd pewnie ta zawiść bezpłodna krowa :D

Gość gość
Albo twoj brat to dupa albo autorko ty jestes glupia jak piec pustych szklanek

Gość kajusia88
Nie jestem bezpłodna, po prostu bez znajomości trudno znaleźć prace, nawet po studiach. Nie zrobie sobie dziecka, bo nie dostane zasiłku macierzyńskiego. Mąż jest monterem i bardzo dobrze zarabia.

Gość kajusia88
Tak, mój brat to dupa, bo dał sie jej omamić.

Gość gość
Ile monter moze zarobic z 2 tys i ty to nazywasz dobrymi zarobkami.ja wiecej na ciuchy i kosmetyki wydaje