Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołeeeek

W KTÓRYM TYGODNIU CIĄŻY MIAŁYŚCIE WIDOCZNY JUŻ ZARODEK ?

Polecane posty

Gość fiołeeeek

Ostatni okres miałam 21 lutego który trwał z 5 dni , potem były 6 dni nie płodne więc chyba wtedy nie za bardzo mogłam zajść w ciążę ? i następnie zaczęły sie dni płodne i 23 marca nie dostałam okresu więc zrobiłm 2 testy , które okazały się pozytywne. Byłam u lekarza 2 kwietnia na USG i powiedział że jest to ciąża wczesna i nie widać zarodka. Boję się że to będzie pusty pęcherzyk i poronię.. ponieważ miałam taką sytuację rok temu , gdzie miałam pusty pęcherzyk i zaczęłam krwawić i niestety poroniłam.... nie mogłam się pozbierać po tym przez rok... oby nie przytrafiło mi się to drugi raz bo już tego bym nie zniosła :

Gość gość
5 tydzien

w 4 tygodniu ciąży byłam na badaniu - był sam pęcherzyk, potem byłam już w 7 tygodniu gdzie na zdjęciu z usg już widać taką małą 1,5cm kruszynkę

Gość gość
U mnie w 6- tym tygodniu nie bylo zarodka tylko pęcherzyk..dopiero w 7 byl.

Gość gość
bylam na usg 4t5d, byl pecherzyk 5,5. nastepnie bylam w 7t0d byl znow tylko pusty pecherzyk 25mm i zarodek juz sie nie pojawil.

Gość gość
W 5 tygodniu widac bylo odwarstwiajacy sie zarodek, dostalam luteine, mialam duzo odpoczywac i za 2 tygodnie wszystko bylo pieknie i uslyszalam serduszko mojej niuni.teraz niunia ma 4 miesiace

Gość annnnaaaaferfrf
u mnie w 5t2d nie było widać nic na usg, nawet pecherzyka , podczas badania lekarz tez nie stwierdzil ciazy, po 2 tygodniach bilo serduszko