Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OKROPNA CERA! !!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Wiem ze pewnie pełno tu wątków na temat cery, ale wierzcie mi ze przewertowałam forum i niestety wciąż nie znalazłam odpowiedzi na swój problem.. niedługo mam zamiar zacząć pić drożdże. Właściwie nie tyle na cerę co na włosy bo też są w opłakanym stanie.. ale to podobno też pomaga. Wiem, że najlepiej działać od wewnątrz. Zmieniłam dietę na zdrową no i niedługo jeszcze te drożdże. Nie mniej jednak muszę wiedzieć tez jak ja pielęgnować zewnątrz czyli czym na przykład zmywać makijaż i jakich kremów używać. Od razu mowie- zrezygnowanie z podkładu nie wchodzi w grę ponieważ pracuje i nie wylazłabym chyba na zewnątrz z taką cerą. . Mam problem nie tyle z pryszczami co z OKROPNYMI (nienawidze tego!!!!) zaskornikami. . Kiedy naloze podkład wszystko jest ok dopóki nie padnie na mnie niefortunne światło które uwidacznia wszystkie niedoskonałości. Chodzi mi tu o to, że nie mam gładkiej cery i pod słońcem to widać. .ze nie jest "rowna" i gładka jak bym tego chciała. . Ze juz nie wspomne o przebarwieniach.. moja cera jest cerą mieszana, raz się świece , raz mi skóra schodzi... ;/ Błagam pomóżcie mi bo naprawdę nie wiem co mam robić. Próbowałam juz wszystkiego. Pozdrawiam.

Gość fiołeeeek
cześć , nie jesteś sama z tym problemem , uwierz że ja także mam problem z cerą trądzikową.. skórę mam przebarwioną , z krostkami tak szczerze mówiąc nie mam tych krostek dużo , bardziej skóra wygląda na zniszczoną przez wyciskanie , przez fluidy ,i skóra jest przebarwiona co nie czuję się komfortowo chciałabym mieć skórę gładką , obudzić się w końcu rano i nie musiałabym nakładać od razu fluidu ! nienawidzę fluidów !!!! ale mam taką cerę , że po prostu muszę... zdecyduję się chyba na zabieg u kosmetyczki na mikrodermabrazję , może o przyniesie efekt ?

Gość gość
Właśnie. ...wyciskanie...to akurat i mój problem. Jednak wcale nie pociesza mnie fakt ze nie jestem z tym sama. Raczej współczuję. Czytałam o tym, ale obecnie nie przebywam w Polsce także nie wiem gdzie co i jak, ale z tymi drożdże mi spróbuję. Napisze jak efekty.. ; )

Gość gość
No u mnie prócz w miarę zdrowego odzywiania się pomogły wizyty u kosmetyczki, teraz to cieżko ,ale sproboj może na jesień zrobić sobie kwasy? Mi one bardzo oczyściły skóre, a tez miałam sporo zaskórników:/ wiadomo, nie od razu po jednym zabiegu, ale warto było czekać. Probowałaś kiedyś walczyć o swoją skórę przy pomocy kosmetyczki!? Ja akurat chodzę do salonu http://www.studioangel.pl jeśli jestes z okolicy, to u mnie to miejsce się naprawdę sprawdziło