Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tatuaż mojej koleżanki o bo zaraz padę nie wstanę.

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka wyjechała do Irlandii ze swoją miłością. Miał na imię Marek. Mieli brać ślub ale nie mieli kasy za dużo. Dlatego wyjechali. Przed wyjazdem koleżanka pokazuje mi tatuaż. Wytatuowała sobie MAREK na "pół du...y". Zatkało mnie nie powiem że nie. Mówię do nich, że" fajny" dowód miłości sobie zrobili a ona mi mówi, że Marek nie wytatuował sobie jej imienia a zrobił sobie smoka na ramieniu w jej ulubionym czerwonym kolorze. Minęło 5 lat, ona wróciła wczoraj przed świętami. Pytam co tam u Marka, a ona mówi, że rozstali się z 3 lata temu bla bla, że teraz jest z Mateuszem. Coś tam mówię, ze taka wielka miłość, że smok, ze jego imię a ona: No, że tak to w życiu jest że miłość, szybko się kończy i że ma tylko nieprzyjemną pamiątkę ten tatuaż czyli: " marek na dup..e" :D No myślałam że padnę. Czemu baby sa tak głupie. I jak to w ogolę wygląda: Mateusz bzyka Ilonę a ona ma na d***e MAREK. Idą plażą a ona ma na d***e MAREK. Masakra. Dodam, ze MArek nie ma takiego problemu bo głupi nie był, ma smoka.

Gość sumsumsum
:D aż mi jej żal, że taka głupia, ale mina tego gościa, gdy zobaczył napis, jeśli miał okazję :D ale na jakiej wysokości jest? to znaczy przez całe pośladki?

Gość kelner z Rewala
niemcy onegdaj rozliczali sie w markach :classic_cool:

Gość gość
Kazdy kto robi sobie tatuaż jest głupi .Masz najlepszy dowód