Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos wygral wczoraj 17 milionow w lotto w Bialymstoku

Polecane posty

Gość gość

kuzwa ale on ma dobrze

Gość gość
mam nadzieję,że to osoba która wiele wycierpiała i los jej to wynagradza :) a jeśli nie to mam nadzieję,że się nacierpi

Gość gość
17 to nic ze 2 tygodnie temu ktos wygral w bytomiu 22 miliony. Kurcze co ci ludzie zrobia z taka kasa mam nadzieje ze w ogole jeszcze zyja i ze nie nawiedzila ich zadna mafia. Tak w ogole to zastanawiam sie czy to prawda ze ludzie wygrywaja taka kase czy to nie pic na wode z tym lotto.

Gość fsfsdsdsdsdsona188888
c**** mu w d.upe

Gość gość
pewnie że wygrywają, znam osobiście kolesia który wygrał, ale kasa im tylko namieszała we łbach i spieprzyła życie, sodówa mu i jego żonie odwaliła, luksusowy dom, pałac wręcz, samochody itp a potem narkotyki, alkohol imprezki, na koniec rozpad małżeństwa a jedno z ich nastoletnich dzieci miało wypadek po pijaku, po tym się jakoś "wyciszyli" ale już było i tak za późno, syn sparaliżowany na wózku a kase i tak już zdążyli roztrwonić, samochody posprzedawali i wrócili do mieszkania w bloku, no ale fakt pare lat sobie pohulali

Gość fsfsdsdsdsdsona188888
tak się kończy jak wielka kasa trafia w ręce nierobów bez wyobraźni, jednak pieniądze szczęścia nie dają, a w rękach głupca to śmeirtelna broń. z nadmiaru przyjemności też można wykitować, a później nic już nie cieszy. bo to nie trwonienie kasy na przyjemności cieszy,ale robienie tego, co się w życiu kocha i daje satysfakcję. jak komuś daje satysfakcję luksusowy samochód albo chata wybudowana za nie swoje pieniądze to jest to pusty człowiek. najszczęśliwsi ludzie to ci, którzy tworzą coś nowego i czują się potrzebni na tym świecie a nie darmozjady.