Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mial ktos stycznosc z duchami albo zjawiskami paranormalnymi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak, jak zjad艂em za du偶o tabs贸w na kaszel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam sie smiac ? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂am co艣 ale nie wiem czy to nie by艂y zwidy. Kiedy by艂am ma艂a widzia艂am posta膰 na moim 艂贸偶ku i ba艂am si臋 i艣膰 spa膰 sz艂am po mam臋 i odprowadza艂a mnie do 艂贸偶ka wtedy ju偶 nikogo nie by艂o ale i tak si臋 ba艂am. I widzia艂am anio艂ki na moich p贸艂kach. I 艣ni艂 mi si臋 szatan ale tak jakby to nie by艂 sen: m贸wi艂 偶e m贸j grzech jest zawsze przede mn膮 i nie pozwala艂 mi otworzy膰 oczu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo ja dzis doswiadczylam czegos dziwnego.Kladac sie pozno spac (kolo 4 ) lezac uslyszalam wyrazne takie "bu" krotkie jakby ktos kogos chcial przestaraszyc.Dobiegalo z przedpokoju.I nie , nie wydawalo mi sie , bo ktos z wspoloktorow si e tez obudzil i zaczal z druga osoba o tym gadac chwile , ale dzis nawet tego nie pamieta . Jak myslicie co to bylo ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haluny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisze wyraznie , ze nie tylko ja to slyszalam , ale takze obudzilo to kogos innego w domu.Takze darujcie sobie takie daremne posty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agent Mulder
to moja codzienno艣膰:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak Wy sie w nocy przebudzicie napic to tez nie zawsze pamietacie.Ta osoba nie pamieta o czym chwile rozmawiala , ale tez potwierdza ze cos ja obudzilo.To na bank.A ja jak moqwwilam dopiero co sie polozylam , takze slyszalam to wyraznie.Aha za kilka dni jest roczmnica smierci mojego taty , ktory zmarl wiele lat temu tutaj w domu.

Udost臋pnij ten post

No i wszystko jasne, tata krzyknal 'bu' zeby uczcic rocznice :/ Wybacz sarkazm, ale dla mnie to wymysly. Nie, ze to mialo miejsce, tego nie neguje, ale zeby to bylo zwiazane z czyjas smiercia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale w takim razie skad wzial sie tak wyraznie slyszalny odglos jakby za drzwiami pokoju o 4 rano gdzie wszyscy spia procz mnie ?? Ktory zbudzil inna osobe w innym pokoju ?

Udost臋pnij ten post

Ja ci tego nie wyjasnie. Ostatecznie istnieje pojecie zbiorowej halucynacji :) Rozum tez plata rozne figle. Wspollokatorzy tez moga. Ostatecznego dowodu na nieistnienie poltergeistow tez nie ma. Dopiero na koncu umiescilabym wersje o rocznicy smierci taty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbiorowa halucynacja ?Akurat ktos sie zbudzil i slyszal cos co ja w tym samym momencie :P Z pewnoscia halucynacja.

Udost臋pnij ten post

Jesli sie upierasz, ze mam ci wyjasniac, to moge powymyslac kilka historyjek. Mialas halucynacje, ze to uslyszalas, wystraszylas sie i krzyknelas, ale tego nie pamietasz, to obudzilo wspollokatora. Wsio gra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O matko jakie krzyki? Wam cos napisac.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
woda najcz臋艣ciej ziemia, woda co艣 takiego nie, halucynacja, hemoglobina, dwutlenek w臋gla, taka sytuacja, chema, praktycznie to chema mnie interesuje, nie podoba mi si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na sklep do mnie pzyszedl ostatnio klient, skar偶y sie , ze ktos chodzi po jego domu, okazalo sie ze popszedni lokator sie powiesi艂 w tym domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zebra85
poczytajcie sobie doswiadcznia naukowe d Stevensona, kt贸ry powadzi badania nad reinkarnacja, poddajac hipnozie dzieci do lat 4. Zdumiewajace .

Udost臋pnij ten post

Mojej kolezance w pracy facet wczoraj powiedzial, ze jest medium, i ze ma wrazenie, ze ona w dziecinstwie miala jakas tam zabawke specyficzna, i laska byla w szoku, bo mial racje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zebra85
艣wiat jest niezbadany , nasz umysl jest niezbadany, wszystko jest mozliwe, trzeba miec otwarty umys艂 na wszystko. najwazniejsze to nie wierzyc koscio艂owi i tym zak艂amanym obrzydliwym ksiezom, miec swoj m贸zg i myslec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najgorsza jest ta niewiedza co to bylo....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mia艂am tak膮 sytuacj臋.. kiedy艣 obudzi艂am si臋 w 艣rodku nocy, chcia艂o mi si臋 pi膰... posz艂am po szklank臋 wody i zobaczy艂am na zegarek, 偶e jest 3.00 i wr贸ci艂am do swojego pokoju- nie uwierzycie w jakim by艂am szoku, kiedy nagle otworzy艂o si臋 okno na o艣dzie偶, wia艂 wiatr w ca艂ym pokoju i w tym samym momencie odsun臋艂y si臋 zas艂ony na boki.... a mi wtedy spad艂a szklanka wody z r膮k i rozbi艂a si臋 na pod艂odze... Wtedy przybieg艂a moja mama ca艂a wystraszona i zapyta艂a dlaczego otwar艂am okno i rozbi艂am szklank臋. Pami臋tam, 偶e nie potrafi艂am s艂owa wydusi膰, tak by艂am wystraszona.... Kiedy t艂umaczy艂am mamie, 偶e to nie ja... nie uwierzy艂a mi i powiedzia艂a, 偶e mam nie robi膰 takich g艂upich 偶art贸w na przysz艂o艣膰. Nigdy wi臋cej taka sytuacja si臋 ju偶 nie powt贸rzy艂a, ale pami臋tam to do dzi艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Duchy nie istniej膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wierze w duchy i Boga.Tylko mnie to zastanawia czy to byl tata , tesknie za nim ...Za kilka dni jego rocznica smierci , moze chcial dac znak , ze jest przy mnie...

Udost臋pnij ten post