Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na portalach sa nijacy

bylam na 3 randkach, jestem rozczarowana, zniesmaczona i zazenowana

Polecane posty

Gość na portalach sa nijacy

w interenecie sa sami bajkopisarze, wypisuja rozne klamstwa zeby tylko wyciagnac jakas na spotkanie, a na spotkanie przychodzi zawsze brzydal, tandetnie ubrany w szmaty a nie ubrania, nudziarz, nieogarniety zyciowo, niepotrafiacy rozmawiac, bez kultury osobistej, strata czasu na randki z internetu

Gość gość
popieram, sami degeneraci.

Gość gość
to gdzie szukać faceta? ;) w autobusie?

Gość gość
tam, gdzie bywasz, bo ci co oglaszaja sie w necie do ludzie z reguly nie wychodza

Gość gość
ja się kiedys umowilam z pewnym panem przez radio, fajnie sie pisalo, opisal siebie jako wzrost sredni (170cm), szatyn, szczuply. Więc go sobie wyobrazilam jako calkiem calkiem. A na spotkanie przyszedl taki kark z krotką szyją, wcale nie szczuply, niższy ode mnie (mam 168cm), wlosy takie bardziej siwy blond a nie szatyn. Bardzo bylam rozczarowana.

Gość gość
Na portalach randkowych różni ludzie zakladają konta,można poznać naprawde normalnych meżczyzn/kobiety

Gość gość
ten mój był calkiem fajny, samotny ojciec, wychowywal dziecko, po rozwodzie, ale ten wygląd nie do przejscia, taki kark, do tego niski

Gość gość
Najgorsi są kłamcy. Zdarzyło mi się, że na spotkanie przyszedł facet dużo starszy, niż w profilu, znacznie niższy i nie z mojego miasta (a podał je) - i jeszcze się dziwił, dlaczego nie zamierzam się z nim więcej spotkać.

Gość gość
A Wy to same ksiezniczki :)

Gość gość
A myślicie, że kobiety lepsze? I nie mówię o urodzie, choc ona też pozostawia wiele do życzenia. Wszedłem ostatnio na interię po 8 latach przerwy z ciekawości co się dzieje. 9 na 10 kobiet nie grzeszy inteligencją. Mężatki zmęczone i sfrustrowane. A co najgorsze (nie wiem jak faceci), ale kobiety w ogóle nie umieją rozmawiać i odpisują za karę. Główny problem jest taki, że większość kobiet to "odpowiadające na pytania", a nie "rozmawiające". Ile można takie ciągnąć za język. Jesli babeczki siadacie na czat to miejcie choc odrobinę pomysłu ze swojej strony by także zainteresować rozmówcę.

Gość szabadabada3456
Ostatni Pan brzmi całkiem do rzeczy :D

Gość gość
Ja kiedyś szukałem koleżanki przez net, pisałem z dziesiątkami dziewczyn, może nawet setkami i tylko jedna wydała się normalna, spotkałem się z nią, super nam się rozmawiało i tak od 4 lat jesteśmy razem, choć żadne z nas nie szukało partnera, tylko kogoś do pogadania od czasu do czasu, ale jakoś samo tak wyszło że jesteśmy teraz razem :)

Gość gość
No i oszczedzajcie pudry aby mozna Was przejrzec! :)

Gość gość ten od rzeczy
Większość ludzi siada na czaty z odpowiednim nastawieniem I to po prostu wpływa na ciąg dalszy rozmowy. A nie można usiąść by po prostu miło spędzić czas, odstresować się czy porozmawiać "o życiu"? O ile faceci jak wynika szukają głównie kochanek, to kobiety jeśli miałbym stwierdzić jedną rzecz to siadają "nie wiadomo po co". Najlepiej w 10 minut załatwić wszystkie konkrety i lecieć dalej. A może jednak złapać jakiś klimat i nie zakładać żadnego scenariusza. Tylko, że tutaj potrzeba chęci dwóch stron. Kiedyś trafiłem na rozmówczynię z którą przegadałem chyba z 4 godziny, a pamiętam to stąd, że dopiero na końcu zorientowaliśmy się, iż nawet się nie przedstawiliśmy sobie z imienia. To czy jest kontakt czy nie widać już po 5 minutach pisania.

Gość gość
A ja byłam tylko na jednej randce internetowej - facet był taki jak w necie, a w sumie to nawet fajniejszy :) Potem były więc kolejne randki ( z tym samym mężczyzną oczywiście) i tak przez prawie rok! :) A potem...potem nam się niestety związek posypał, ale nie miało to żadnego związku z tym, że np. coś się nie zgadzało wcześniej z opisem. Ot, życie... Ale wspominam bardzo dobrze! Grunt to selekcja. Propozycji randek internetowych miałam całą masę, ale zdecydowałam się tylko ten jeden raz. No ale może niebawem znowu się zdecyduję... :)

Gość gość
No właśnie, trzeba zwracać uwagę na to co kto pisze i jak pisze, unika się w ten sposób rozczarowań. Ja spotkałem się z kilkoma dziewczynami z netu i każda była fajna, ale fakt że dziesiątki dziewczyn nawet nie umiały napisać jakiegoś fajniejszego maila, stać je było jedynie na jedno zdanie lub zadanie pytania... takie odrzucałem już na wstępie.

Gość gość
No właśnie, trzeba zwracać uwagę na to co kto pisze i jak pisze, unika się w ten sposób rozczarowań. xxx Też tak uważam. Ale faceci nie chcą pisać. W pierwszym poście chcą się umawiać na spotkanie, a powinno być jak wyżej. Najpierw chcę wiedzieć, z kim mam do czynienia, żeby stwierdzić, czy na pewno chcę się z nim spotkać.

Gość gość
a na portalch same ksiezniczki. tylko przegladam 100 zdjec i moze z 1 jedna sie nadaje na wyjscie do ludzi. :/

Gość gość
Zapewne twoje zdjęcie plasuje się poza tą setką.. :P

Gość gość
a ja się właśnie wczoraj zarejestrowałem na jednym z takich portali towarzyskich :) nie uważam się za degenerata i nudziarza :) ubierać się też ubieram (moim skromnym zdaniem) nie najgorzej :) nie szukam kobiety do związku, a kobiety, z która mógłbym spędzać wolny czas i która być może jeżeli będziemy sobie odpowiadali, stanie się to najważniejszą w moim życiu :) aby korzystać z pełnej funkcjonalności portalu, trzeba zapłacić jakieś grosze - no i się zastanawiam, czy to ma w ogóle sens :) tak właśnie trafiłem na to forum :) wpisałem w google, pytanie, czy to ma właśnie sens :) no i mnie jakoś nie zachęcacie do wykupienia tego konta :)

Gość gość
Hehe, casting na piękność roku sobie urządzasz? "Księżniczki" chcą się spotkać z sensownym mężczyzną, a nie ozdabiać sobą i umilać czas amatorom fizyczności.

Gość gość
Poprzedni wpis do gościa z 20.46.

Gość gość
Gościu z 20.49 ja Cię nie zachęcę, ani nie zniechęcę. Jest różnie - raz trafisz tak, raz inaczej, nie ma reguły. Trzeba zaryzykować. Próbowałam i mam bardzo różne doświadczenia - od chorych psychicznie po bardzo fajną przyjaźń.

Gość gość
pewnie i tak zapłacę :) tak się tylko uśmiałem z tego tematu :) miałem jakieś nadzieje, że tego typu portale są w porządku, a tu bach :) taki topic znalazłem :)