Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tablica na OLX zmieniona pozmieniali przepisy i usuwają zdjecia z ogłoszeń żal!!

Polecane posty

Gość gość

Tablica na OLX zmieniona pozmieniali przepisy i usuwają zdjecia z ogłoszeń żal!!

Gość gość
no paskudne zmiany zrobili nic na firme nie można wystawić!!!!

Gość gość
a po co na firme? żeby coś sobie odliczyć czy jak? przecież ponoć tablica/olx jest darmowy

Gość gość
własnie za chiny nie rozumiem, dlaczego tak zmienili głupio nazwe, jest ciezka do skojarzenia.. mnie allegro tez doprowadza do szału to nowe, bo nie mam szybkiego internetu,i wszystko pływa

Gość gość
po prostu beznadzieja a z OLX mam złe skojarzenia kiedyś dałam tyle ogłoszeń i wszystkie usuneli stracą ludzi stracą

Gość gość
totalna porazka

Gość gość
no szkoda gadać po prostu ludzie co oni teraz na wyprawiali, mi przyszło pełno linków że treść mojego ogłoszenia zmienili wyobrażacie sobie i ze usuneli tresci niezgodne z regulaminem !!!

Gość gość
ale żal ten OLX wywalają wszystko co się da i nie odpisują na wiadomości jak się wysyła do nich

Gość gość
Allegro nie wie jak kasę szarpać to wywala ludzi z olx-a łudząc się powrotem a ogłoszenia będą tylko drobne typu " Sprzedam chcesz wiedzieć co i jak wygląda zadzwoń " :) wydaje się, że to celowe ogłupianie monopolisty :(

Gość bob 40lat wedkarz
zrobili dziadostwo i darmoma reklama dla pseudo sklepików???? nie polecam?nieuczciwi??

Gość OLX USUWAJĄ OGŁOSZENIA
olx usuwa ogłoszenia bez podania przyczyny i możliwości edycji i poprawienia. a co za tym idzie rąbie nas po kieszeni usuwając kolejne ogłoszenia z kupionego pakietu. nie podają konkretnych powodów tylko za każdym razem wysyłają ten sam tekst: Dzień dobry. Zgodnie z Regulaminem jedno ogłoszenie może dotyczyć tylko jednego przedmiotu. W przypadku chęci sprzedaży większej ilości części konieczne jest dodanie kilku osobnych ogłoszeń. Oczywiście możliwe jest dodanie jednego ogłoszenia dotyczącego sprzedaży całego kompletu np. całego silnika, kompletu klocków hamulcowych czy kompletu foteli samochodowych. Można również dodać jedno ogłoszenie dotyczące sprzedaży całego samochodu na części. W takich sytuacjach bardzo prosimy, aby parametr Cena zawierał kwotę za cały oferowany towar/komplet, a w treści nie pojawiały się informacje o możliwości zakupienia poszczególnych części. Wyjątek stanowi posiadanie wielu przedmiotów tego samego rodzaju np. opon tego samego modelu, w tym samym rozmiarze. W takiej sytuacji wszystkie informacje o posiadanych oponach prosimy podać w treści jednej oferty. Zgodnie z licznymi sugestiami naszych Użytkowników, dużo łatwiej jest przeglądać Serwis, w momencie, gdy ogłoszenia dotyczą sprzedaży określonych produktów, tytuł wyraźnie wskazuje na oferowaną w ogłoszeniu część . Dzięki temu korzystanie z Serwisu jest przyjemniejsze, łatwiej odszukać potrzebny towar. Zapewniam, że takie działania przekładają się na szybszą sprzedaż. Przykro mi, jednak w przypadku usunięcia ogłoszeń niezgodnych z Regulaminem nie praktykujemy powiększenia pakietu ogłoszeń. Życzę spokojnego dnia. Z pozdrowieniami, Justyna Zespół OLX.pl raz to wysyła justyna, marek ,mariola, ania, kasia i jakiś inny orangutan ograniczony do wciśnięcia KOPIUJ -WKLEJ OLX- Opierdolić Ludziom Xase

Gość gość
Ja z tablicy korzystalam bardzo czesto,ale od kiedy zmienili na olx rzadko tam zagladam. Też mialam problemy z usunietymi ogloszeniami.

Gość gość
mi tez usuneli zdjecia ;/

Gość gość
Wedlug OLX najlepiej się sprzedają rzeczy ze zdjęć kiepskiej jakości, robione telefonem, w słabym oświetleniu i jeszcze najlepiej jak przedmiot położysz na starym kocu albo ręczniku. A w tle niepomyte naczynia w zlewie. Myślę, że sprzedający wie najlepiej jakie zdjęcia dać do ogłoszenia, to w jego interesie leży przecież jak najlepsza jakość ogłoszenia. Olx to tylko pośrednik, który i tak bierze jeszcze duże pieniądze za wyróżnienie ogłoszeń, z których potem usuwa zdjęcia!

Gość gość
bardzo dobrze wam zrobili handlarze od siedmiu boleści tablica, a teraz olx to ma być platforma odsprzedaży rzeczy przez podmioty prywatne, a nie darmowa tablica dla handlarzy, którym żal kasy na wykupienie ogłoszeń w odpowiednim do tego serwisie

Gość gość
olx to platforma dla osób prywatnych i firm

Gość gość
Jeżeli kupuję np używane buty to rzeczywiście chcę widzieć w jakim są stanie i gdzie są np powycierane, ale jeżeli kupuję nową rzecz to oczekuję ładnych, profesjonalnych zdjęć.

Gość berbeczo
Odpuściłem już korzystanie z ogłoszeń u nich. Opłaty to jedno, bardziej nie podoba mi się brak rozwoju i nowych funkcjonalności. Kiedy po raz ostatni wprowadzili coś nowego? A tak dla porównania macie Ogis. Kojarzycie ten serwis ogłoszeniowy? Wymyślili prostą rzecz - logujesz się przez fejsa, masz podgląd na rzeczy, które sprzedają twoi znajomi i znajomi znajomych. Co to daje? A daje tyle, że możesz nawet nie mieć świadomości, że coś, co jest ci potrzebne, chce sprzedać ktoś, kogo kojarzysz. No i wiadomo, że akurat kupowanie od takich osób jest po prostu bezpieczniejsze....

Gość Nikotom
Witam wszystkich mam ten sam problem z moimi produktami ze kasują zdjęcia jak wprowadziłem na zdjęciach napis zdjęcia są moją własnością i nie kasować z olx klient ma prawo wiedzieć co kupuje a nie kota w worku!!!!! i to Pomogło dziady już nie kasują